21.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialPSD Bistrita-Nasaud tine aproape de Cosmin Gusa

PSD Bistrita-Nasaud tine aproape de Cosmin Gusa

Presedintele PSD Bistrita, deputatul Emil Radu Moldovan, insotit de mai multi colegi de partid printre care si primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, trezorierul partidului, Dan Tanko, presedintele TSD Bistrita-Nasaud, Adrian Moldovan, dar si de cativa consilieri municipali au participat, joi, la pranz, la lansarea cartii presedintelui PIN Cozmin Gusa, „10 pacate ale Romaniei”.
Acestia nu au fost singurii politicieni interesati de evenimentul cultural al zilei, la lansare fiind prezent si viceprimarul Bistritei, Ioan Turc, presedintele organizatiei Bistrita a PNL. Toti au ascultat cu atentie atat prezentarea facuta de scriitorul Ion Moise, cat si discursul lui Cozmin Gusa, care, desi le-a multumit de cel putin doua ori pentru prezenta, nu a ezitat sa critice partidele pe care le-a parasit, PSD si PD. De altfel, fostii sai colegi din PSD s-au ocupat chiar ei de mediatizarea evenimentului, presa fiind invitata sa participe la lansare chiar de la un telefon apartinand sediului PSD.
Gusa a spus ca nu regreta faptul ca l-a sustinut pe Traian Basescu sa ajunga Presedintele Romaniei fiindca avea de ales intre el si Adrian Nastase.
„Eu cand am facut parteneriatul cu Basescu, nu am crezut ca e o lumina. Cum se zice prin zonele Bistritei, era cea mai grasa scroafa din cotet. Problema era ca Nastase cu camarila lui ajunsi in pozitii de cooordonare la Cotroceni ar fi generat mari probleme pentru Romania. Tot acest sistem pe care incepem sa-l vedem astazi si care tinea de el, de familia Nastase, nu era PSD sau guvernarea PSD, era familia Nastase si camarila lui s-ar fi triplat ca forta si ca intindere. Nastase era foarte periculos. Sigur, acum Nastase pare un tip inofensiv care face glumite pe la DNA dimineata, dar presa stie cel mai bine cum era atmosfera intre 2001 si 2004 si cat de concentrationar era si cate telefoane se primeau din stanga si din dreapta ca sa nu se adea numite lucruri.
Venirea lui Nastase la Cotroceni ar fi fost un mare pericol pentru Romania”, a declarat Gusa.
Liderul PIN a explicat ca singura lui varianta a fost sa-l sustina pe Traian Basescu. „Atunci, am preferat acest parteneriat cu Basescu, dar trebuie sa recunosc cu sinceritate ca ma asteptam la mai mult din partea lui. Nu ma asteptam sa rastoarne totul cu fundul in sus in sensul bun al cuvantului, fiindca nu o facuse nici pana atunci in cariera politica, dar asteptam sa faca mai mult”, a mai spus Gusa.
Cozmin Gusa si-a lansat, joi, la Galeriile Uniunii Artistilor Plstici din Bistrita, situat in Complexul Sugalete, cartea „10 pacate ale Romaniei”. Despre cartea lansata a vorbit poetul local Ion Moise si autorul.

Cele mai citite

O rădăcină indiană cu proprietăți de „ibuprofen natural”

Condimentul cu efecte antiinflamatorii și antioxidante este considerat un superaliment de către nutriționiști Rădăcină exotică, originară din India, turmericul a devenit renumit pentru efectele sale...

Bilanțul inundațiilor din Polonia este unul dezastruos

Peste 18.000 de clădiri şi obiective de utilitate publică au fost avariate sau distruse de inundaţiile provocate de furtuna Boris în Polonia, conform primelor...

Febra aurului atinge temperaturi istorice

Metalul prețios a ajuns la cea mai ridicată cotă din istorie: 373 de lei pentru un gram de aur Aurul este considerat un metal sigur,...
Ultima oră
Pe aceeași temă