24.2 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialProbleme de lot la FC Farul

Probleme de lot la FC Farul

» Echipa de pe litoral a decis sa joace meciul de sambata cu Ramnicu Sarat, desi se confrunta cu o serie de absente importante.

» Marinarii si-au primit banii restanti si acum vor sa castige tot pana la finalul turului de campionat.

Neinvinsa de cinci runde si revenita in lupta pentru promovare, FC Farul are un meci usor sambata, in cadrul etapei a XIV-a a Ligii secunde la fotbal. Partida se poate transforma insa in una destul de dificila din pricina numeroaselor absente din lotul constantean. Oficialii echipei de pe litoral aveau posibilitatea de a amana partida pentru ca doi jucatori, Alexandru Matel si Paul Papp, au fost convocati de Emil Sandoi la nationala de tineret. Pentru a nu ingreuna programul, constantenii au decis in cele din urma sa joace meciul de sambata. Pe langa absentele celor doi jucatori mentionati mai sus, Marius sumudica nu ii poate alinia la meciul cu "lanterna rosie" nici pe Chico (suspendat), Cristocea, Diogo Andrade si Bogdan Andone, toti trei accidentati. Singura veste buna vine de la sarbul Dejan Rusmir, care, desi nu este complet refacut, va forta si va fi pe teren sambata cu incepere de la ora 11.00.

In alta ordine de idei, jucatorii Farului nu mai au nimic de comentat la adresa conducerii dupa ce o parte din restantele financiare, atat de blamate, au fost achitate. Astfel, sumudica isi poate motiva jucatorii 100% pentru meciul cu Rm. Sarat. "Intalnim ultima clasata dar sa nu uitam ca mergem acolo intr-un picior, cu multi absenti. Mai mult, chiar daca este pe ultimul loc, Rm. Sarat a pus mari probleme liderului Victoria Branesti, deci ne asteapta un meci foarte greu", a declarat sumudica.
Jucatorii au anuntat prin vocea juniorului Cosmin Matei ca sunt gata sa castige toate cele patru meciuri ramase de disputat pana la finalul turului de campionat si in aceste conditii Farul sa ierneze pe un loc promovabil.

» Din lac in put
In ziua in care marinarii si-au primit banii, clubul din "Primaverii" a ramas fara apa menajera nu din alta cauza decat din cea a restantelor financiare. Presedintele Sevastian Iovanescu a reusit insa sa rezolve relativ repede problema, astfel ca totul a revenit la normal. "A fost o neintelegere, pentru ca vorbisem saptamana trecuta pentru o reesalonare a datoriilor. In cele din urma am fost intelesi, iar situatia s-a rezolvat destul de repede", a explicat Iovanescu.

Cele mai citite

Sebastian Burduja: Am atras peste 13 miliarde de euro, fonduri nerambursabile

Ministrul Energiei transmite că România este în plină revoluție energetică Ministrul Sebastian Burduja a afirmat, în cadrul unei conferințe, că până la sfârșitul anului, vor...

CE contestă la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) legea suveranităţii din Ungaria

Comisia Europeană a anunţat joi că dă în judecată Ungaria la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) pentru a contesta legea de protejare...

Colectarea selectivă a deșeurilor: Un pas esențial către un viitor mai verde cu Sanito.ro

Într-o lume în care protejarea mediului înconjurător a devenit o prioritate globală, colectarea selectivă a deșeurilor reprezintă un mod eficient și responsabil de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă