22.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialPonor si Bitang, din nou in programul olimpic

Ponor si Bitang, din nou in programul olimpic

Conducerea Federatiei Romane de Gimnastica a decis ieri reintroducerea Catalinei Ponor si a antrenoarei sale Mariana Bitang in programul olimpic de pregatire pentru JO de la Beijing.

Adrian Stoica si Anca Grigoras, presedintele FRG, respectiv directorul tehnic al nationalei feminine de gimnastica, s-au declarat satisfacuti de modul in care s-a prezentat ieri la prima verificare oficiala tripla campioana olimpica de la Atena. Ponor s-a descurcat mai mult decat onorabil la sarituri si sol, aparate la care nu s-a mai pregatit in mod special de aproape un an, iar la barna, aparatul favorit, executia a semanat mult cu cea a Catalinei care a urcat pe cele mai inalte trepte ale podiumurilor olimpice, mondiale si europene. "Am fost placut surprins de stadiul de la sol si sarituri, dar la barna ma asteptam sa fie bine. Catalina mai are insa mult de muncit si, in plus, va avea de luptat cu singuratatea alergatorului de cursa lunga pentru ca e greu sa te antrenezi fara alte coechipere".
La randul sau, Mariana Bitang, care o pregateste pe Ponor de mai bine de trei saptamani, s-a declarat "aproape multumita" de nivelul tehnic al elevei sale. "Catalina mai are de recuperat la capitolele tonus muscular si pregatire fizica pentru a putea face fata cu succes la Mondialele care sunt foarte aproape (n.r. – septembrie)", a precizat Bitang.
Catalina Ponor a venit la verificare bandajata la glezna din cauza unor dureri pe care le are la tendon. Gimnasta face insa face injectii si spera sa se recupereze complet pana la CM.

Cele mai citite

3 avantaje ale ghiozdanelor Herlitz pentru copilul tău 

Descoperă trei motive care plasează ghiozdanele Herlitz în topul alegerilor părinților atunci când vine vorba de confortul și sănătatea copiilor lor! Află de ce astfel...

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...

Fragmente osoase descoperite pe un drum forestier din județul Olt

O serie de fragmente osoase, aparent de origine umană, a fost descoperit pe un drum forestier din județul Olt, în apropierea pârâului Dârjov, sâmbătă...
Ultima oră
Pe aceeași temă