14 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialPolitisti accidentati in timp ce urmareau o masina suspecta

Politisti accidentati in timp ce urmareau o masina suspecta

Doi agenti rutieri bucuresteni au fost internati in spital cu fracturi multiple, ieri dimineata. Politistii au fost raniti in timp ce masina Politiei in care se aflau urmarea un autoturism cu numere de inmatriculare expirate, iar apoi a derapat si a lovit in plin un autocar. Pentru scoaterea agentilor din masina a fost nevoie de interventia unui echipaj de la descarcerare.

Potrivit unui comunicat transmis de Politia Capitalei, ieri dimineata, in jurul orei 4.50, echipajul Brigazii Politiei Rutiere aflat pe Calea Dorobantilor a facut semn sa opreasca soferului unui autoturism Mercedes care avea placute cu numere de inmatriculare expirate. Soferul si-a continuat insa drumul, iar politistii au plecat in urmarirea lui, tragand si cateva focuri de arma in plan vertical. Urmarirea a continuat pe mai multe strazi din Bucuresti. Soferul autoturismului Mercedes a reusit, insa, sa treaca in viteza prin cateva filtre ale politistilor. In momentul in care a ajuns pe soseaua Voluntari, Dacia Solenza in care se afla echipajul Politiei Rutiere a derapat si a lovit in plin un autocar care circula in acelasi sens. In urma impactului, cei doi politisti aflati in autoturism, agentul Constantin Toader si agentul principal Mihai Marcu, au fost raniti, iar pentru scoaterea lor dintre fiarele contorsionate a fost solicitat un echipaj al pompierilor de la descarcerare. Politistii au fost transportati la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, fiind internati la Sectia de Ortopedie a unitatii sanitare, cu multiple fracturi si traumatisme cranio-cerebrale.
Autoturismul Mercedes a fost gasit de politisti abandonat pe raza comunei ilfovene Afumati, in curtea unui imobil apartinand familiei Mitrache, cunoscuti infractori periculosi (talhari de TIR-uri si hoti cu state vechi in arhivele Politiei), avand luneta sparta si motorul incins. Din primele verificari, anchetatorii au stabilit ca autoturismul suspect, avand numarul de inmatriculare SP69-G-30/11/05, ii apartine lui Craisor Mitrache, zis „Seif”, de 25 de ani, din localitatea Afumati. La sosirea echipajelor de Politie la domiciliul suspectului din Afumati, „Seif” a fugit prin spatele curti, fiind gasit doar tatal acestuia, Constantin Mitrache, zis „Costicuta”, care sustine ca el s-a aflat la volanul autoturismului Mercedes. De mentionat este faptul ca fiul sau, „Seif”, nu are permis de conducere, iar masina urmarita are numerele de inmatriculare expirate. Cercetarile sunt continuate de echipe mixte de politisti din Bucuresti si Ilfov.

Cele mai citite

FCSB a รฎnvins รฎn deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) รฎn 10 oameni

FCSB a obลฃinut o victorie mare cu echipa greacฤƒ PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, รฎn...

FCSB a รฎnvins รฎn deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) รฎn 10 oameni

FCSB a obลฃinut o victorie mare cu echipa greacฤƒ PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, รฎn...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ