25.3 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialPoli Timisoara lanseaza oferte soc

Poli Timisoara lanseaza oferte soc

Fortata sa-si schimbe numele, Poli Timisoara contraataca pe piata transferurilor, avand ca obiectiv formarea unei echipe care sa cucereasca titlul in sezonul 2007-2008.
Lista "violetilor" cuprinde nume sonore ca Cyril Thereau, Maldarasanu, Maftei sau Mazilu.  
Transferurile vor cuprinde si jucatori din campionatul ceh, printre care se afla si golgheterul Lubos Pecka (Mlada Boleslav).

Venirea lui Dusan Uhrin Jr laTimisoara va coincide cu o afluenta de noi jucatori pe Bega. Esecul tranzactiei care l-ar fi putut face pe Zicu sa imbrace tricoul alb-violet nu i-a dezarmat pe banateni. Pe lista Politehnicii se afla numeroase nume importante din campionatul intern, dar si jucatori de peste hotare. Printre ei se regasesc Cyril Thereau, Gabriel Bostina (ambii Steaua), Marius Maldarasanu, Vasile Maftei, Ionut Mazilu (toti de la Rapid), Szekely (Otelul Galati). Pe langa acestia Dusan Uhrin va mai aduce la Timisoara doi atacanti din Cehia, Lubos Pecka (golgheterul campionatului ceh cu 16 goluri) si Jan Kysela (7 reusite in acest sezon), la care s-ar mai adauga un mijlocas de la Mlada Boleslav, Marek Matejovsky si Dare Vrsic (MSK Zilina). Pentru mijlocasul ceh Poli trebuie sa se lupte cu Steaua, ros-albastrii anuntandu-si si ei intentia de a-l achizitiona, dar si cu FC Bruges. Mlada cere pentru cedarea lui Matejovsky aproape 2,5 milioane de euro. Timisorenii conteaza pe faptul ca Uhrin il poate convinge pe jucator sa i se alature in proiectul de la Poli.
Pe lista lui Marian Iancu se mai afla si fostii echipieri ai Politehnicii Dancia, Codrea si Contra. Este insa foarte greu de crezut ca ultimii doi vor da Italia si Spania pentru a reveni in competitia autohtona. Pentru campania de transferuri in aceasta pauza competitionala presedintele Politehnicii Timisoara a anuntat ca pune la bataie nu mai putin de 7 milioane de euro, pe langa bugetul de 6 milioane de euro asigurat pentru sezonul 2007-2008, la finalul caruia la Timisoara este asteptat titlul.
Ultimul cuvant in ceea ce priveste transferurile il va avea Dusan Uhrin. Tehnicianul ceh se va edifica asupra lotului de jucatori sambata, cand este programat un joc-scoala intre prima si a doua echipa a Politehnicii. Meciul ii va da ocazia lui Uhrin sa-i vada pentru prima data la lucru, pe viu, pe viitori sai elevi. Cehul va fi prezentat oficial maine dupa-amiaza intr-o conferinta de presa ce va incepe la ora 16.00.
Ieri au fost stabilite si meciurile amicale din cele doua stagii de pregatire ale "violetilor". In cantonamentul de la Debrecen (Ungaria), Poli va intalni doar pe Ujpest, aceasta perioada (18-23 iunie) fiind una rezervata pregatirii fizice. In stagiul de la Saalfelden (Austria 25 iunie-6 iulie) banatenii vor juca in compania celor de la Zilina (campioana Slovaciei), pe data de 27 iunie, cu Apoel Nicosia (Cirpu) pe 30 iunie, cu Metalurg Zaporoje (Ucraina) pe 3 iulie si cu Hibernian (Scotia) pe 5 iulie.

Cele mai citite

Fonduri suplimentare pentru familiile tinere: Programul FamilyStart primește 45 milioane de lei în plus

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a anunțat o suplimentare de 45 milioane de lei pentru programul guvernamental FamilyStart, destinat sprijinirii familiilor tinere...

Economisește la cumpărăturile online folosind codurile de reducere de pe Couponiada.ro

Într-o lume în care fiecare leu contează, este esențial să găsim modalități eficiente de a economisi fără a sacrifica calitatea vieții noastre. Couponiada.ro este...

8 motive pentru care merită să îți instalezi panouri fotovoltaice în 2024

Locuiești la casă și te gândești la variante prin care poți reduce costurile la utilități? Într-adevăr, cheltuielile lunare ale celor care stau la casă...
Ultima oră
Pe aceeași temă