27.4 C
București
joi, 4 iulie 2024
AcasăSpecialPoli Timisoara la Debrecen

Poli Timisoara la Debrecen

– Timisorenii au avut parte, ieri, de trei sesiuni de pregatire, printre care s-a strecurat si un joc-scoala intre componentii lotului.

Echipa Poli Timisoara se afla de trei zile in cantonament in localitatea maghiara Debrecen. In cadrul acestui prim stagiu de pregatire al acestei veri, alb-violetii sunt testati din punct de vedere fizic, iar abia in al doilea cantonament, cel din Austria, acestia se vor concentra asupra "detaliilor" tactice. Cu siguranta, fotbalistii timisoreni viseaza la perioada pe care o vor petrece in Austria, pentru ca la Debrecen cad lati, in fiecare seara, doborati de portia de oboseala pe care le-o "serveste" tehnicianul Dusan Uhrin Jr. Ziua de ieri a fost, spre exemplu, cea mai activa din cadrul acestui cantonament. Dimineata, Karamyan si compania au tras tare in sala de forta, iar dupa aproximativ o ora au participat la un joc scoala.

 

Uhrin si-a impartit cei 28 de jucatori pe care i-a avut la dispozitie in doua echipe a cate 11, "verzii" si "portocaliii", iar pe parcurs au intrat toti componentii lotului. Exceptie a facut atacantul Ionel Ganea, care a ajuns in Ungaria doar cu o seara inainte, astfel ca a fost supus la doar cateva alergari usoare. Jucatorii echipati in portocaliu s-au impus cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Dejan Rusic, Abiodun Agunbiade si Dare Vrsic, in timp ce Gigel Bucur a "salvat onoarea" verzilor. Dupa masa de pranz si odihna aferenta, timisorenii au fost supusi la cateva serii de alergari printr-o padure din jurul Debrecenului, iar aseara au participat la o sedinta de inot in piscina din cadrul amplasamentului in care locuiesc. Norocul fotbalistilor este ca acest chin se va sfarsi sambata, odata cu meciul contra echipei locale.

Pana atunci, insa, ei vor fi supusi unor doua antrenamente pe zi, plus o serie de alergari prin padure. "Este o perioada dificila pentru orice fotbalist, insa este un stagiu benefic si util in acelasi timp. Aceste acumulari ne vor ajuta mult pe viitor, pentru ca trebuie sa fim 100% pregatiti fizic", a declarat fundasul Iasmin Latovlevici, pentru site-ul echipei banatene.

DOLIU
Portarul achizitionat de catre timisoreni in aceasta vara, Pedro Taborda, a primit o veste trista in cantonamentul de la Debrecen. Acestuia i-a murit unchiul sau, ieri dimineata, care suferea pe patul de spital de mai multa vreme. Portughezul a fost invoit de catre antrenorul Dusan Uhrin jr., iar goalkeeper-ul a plecat aseara in Portugalia, de unde va reveni la Debrecen maine dimineata. Pedro Taborda a fost transferat de Poli de la echipa de prima liga Naval, pentru a-l inlocui pe Marius Popa, care nu mai intra in gratiile conducerii clubului.

Cele mai citite

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat 3 decrete joi, 4 iulie 2024

În data de 4 iulie 2024, Președintele României a fost de acord cu semnarea decretului privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a...

Socrii lui Cătălin Cherecheș rămân și în apel condamnați la aceleași pedepse cu suspendarea executării pedepsei

Socrii fostului primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru dare de mită şi complicitate la dare de...

Coaliția se reunește din nou pentru a discuta calendarul alegerilor

Coaliţia de guvernare ar putea decide în şedinţa de azi data alegerilor prezidenţiale şi parlamentare din acest an. După ce s-au exprimat în spaţiul public...
Ultima oră
Pe aceeași temă