12.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialPoli a cerut lamuriri in legatura cu actele trimise la TAS de...

Poli a cerut lamuriri in legatura cu actele trimise la TAS de catre FRF

Dupa atacurile verbale la adresa unor oficiali FRF in ceea ce priveste palmaresul Politehnicii Timisoara, presedintele "violetilor", Marian Iancu, a trecut la fapte. Ieri, a trimis pe adresa forului de la Casa Fotbalului o scrisoare in care cere lamuriri in privinta unor acte pe care FRF le-a trimis la Tribunalul de Arbitraj Sportiv in timpul in care dosarul cu "istoricul" echipei de pe Bega era pe rol la Lausanne. Raspunsul celor de la FRF va veni peste cel putin 15 zile, daca nu chiar peste o luna. Pana atunci, este foarte posibil ca FRF sa fie instiintata pe cale oficiala de catre FIFA ca trebuie sa puna in aplicare decizia TAS.   
Marian Iancu a anuntat ca dupa meciul dintre Romania si Slovenia va face dezvaluiri cu privire la acele documente. "Nu poate veni (n.r. – Mircea Sandu) fara un document si sa imi ia palmaresul, culorile, echipa. Veti vedea ce se va intampla cu Poli dupa meciul de miercuri", a precizat seful "violetilor".

Cele mai citite

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă