De la târg puteţi cumpăra şi alimente: suc de mere, cofeturi din Teleorman, turtă dulce de Harghita, kurtos kalacs, mere din Maramureş, halviţă, magiun de prune din Topoloveni, miere de albine şi lăptişor de matcă, polen şi propolis, ierburi de leac, palincă de Bihor, vin şi mâncăruri de post.
În timpul celor trei zile de expoziţii cu vânzare, aveţi şansa să asistaţi la demonstraţii de încondeiat ouă cu Elena Ihnatiuc şi Ileana Hotopila, încondeietoare din Suceava, dar şi de olărit cu Olimpia Dimitriu din Ilfov şi Gheorghe Iorga din Horezu.
În plus, nu rataţi ocazia de a va face o idee despre viaţa de acum zeci şi chiar sute de ani. Va puteţi fotografia artistic, cum se făcea în secolul trecut în Bucureşti, la atelierul foto al lui Eugen Ciocan. Tinerele pot vedea ce coafuri se purtau în trecut: Mirela Neagoe din Teleorman va împleti cosiţe de orăşence după felul în care se pieptănau ţărăncile pe vremuri.
Duminică, 28 martie, copiii au un program special pentru ei. De la oră 11 se joacă un spectacol de teatru de păpuşi, „Melcişorul cel grabit”, cu trupa Tropaiele de la Atelierul de creativitate de la MTR.
Târgul este deschis între orele 10 şi 18, iar preţul unui bilet este de cinci lei, sau doi lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.