19 C
București
sâmbătă, 14 septembrie 2024
AcasăSpecialPNL Braila are un nou Comitet interimar

PNL Braila are un nou Comitet interimar

Ieri, Biroul Permanent National al PNL a luat decizia de a numi un nou Comitet Interimar la PNL Braila. Din acest organism fac parte senatorul de Galati Paul Pacuraru (presedinte), Ion Brad, deputatul Gabriel Sandu, Gheorghe Caruz, Vasile Datcu, Florel-Dorel Capbun, Ion Barbuceanu, Marian Sarbu si Mariana Tarachiu (membri). Ca membri supleanti au fost numiti Geana Patrascu, Sorin Constantin, Carmen Ionescu si Ion Stelian. Surprinzatoare a fost numirea ca presedinte a PNL Braila a galateanului Paul Pacuraru, relansat in ultima vreme in „cartile” PNL, dupa ce mai multi ani a fost marginalizat datorita atat apropierii sale de aripa Stolojan, cat si pentru banuielile de implicare a sa in afaceri cu tabla la Sidex Galati, precum si cu achizitionarea de birotica a Senatului Romaniei. Suspiciunile fata de Pacuraru pot continua, deoarece parlamentarul galatean a fost cel care a girat alegerile municipale din cadrul PNL Braila din luna iunie a.c., iar tot el va trebui acum sa discearna si sa decida legalitatea contestatiei unor membri PNL braileni.
Totodata, lista noilor membri ai Comitetului interimar brailean cuprinde si nume care ori au probleme de credibilitate, ori sunt public cunoscute ca adepte ale „aripii” Constantin Sever Cibu, primarul liberal al Brailei, care a facut mai mult decat tot posibilul sa acceada la putere in organizatia teritoriala locala.
Este evident faptul ca noul Comitet interimar va deveni, in scurta vreme, fostul Comitet, intrucat fortele care se confrunta nu vor renunta la lupta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă