19.7 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialPlesan a efectuat vizita medicala cu Dinamo

Plesan a efectuat vizita medicala cu Dinamo

Mijlocasul Mihaita Plesan a efectuat miercuri dimineata vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva alaturi de componentii echipei Dinamo Bucuresti. „Am vazut ca Mihaita a facut vizita medicala cu noi, deci e la Dinamo, nu cred ca o sa fie o problema… astazi, pana maine nu se stie. Probabil, clubul a primit o anumita suma de bani si ii doresc tot binele si, poate, imi va veni si mie randul”, a declarat Florentin Petre, care a adaugat ca Plesan merita sa joace la un nivel mai inalt. Cosmin Moti a declarat ca isi doreste ca Plesan sa ramana la Dinamo. „Nu stiu daca pleaca Plesan. Daca e aici, inseamna ca inca e la Dinamo. Daca o sa plece, o sa trebuiasca sa imi gasesc alt coleg de camera. Nu ar fi bine pentru el sa plece dupa doar sase luni”.
La vizita medicala au participat 27 de jucatori: Guso, Gaev, Matache – portari; Daouda, Moti, Lucian Goian, Galamaz, Stefan Radu, Ionut Balan, Pulhac, Dorin Mihut – fundasi; Margaritescu, Ianis Zicu, Florentin Petre, Grigorie, Plesan, Adrian Cristea, Vlad Munteanu, Catalin Munteanu, Hristu Chiacu – mijlocasi; Claudiu Niculescu, Danciulescu, Baltoi, Octavian Chihaia, Florin Bratu, Ilie Iordache si Ganea – atacanti.
Antrenorii Esteban Vigo si Urbano Ortega au sosit la Institutul National de Medicina Sportiva in jurul orei 7.30, fiind intampinati de directorul sportiv Constantin Danilescu.
Esteban Vigo a apreciat ca este foarte bine daca mijlocasul Florentin Petre va ramane la Dinamo pentru ca formatia bucuresteana are nevoie de astfel de jucatori pentru a castiga titlul. „Este foarte bine ca va ramane. Este un jucator important pentru Dinamo. L-am vazut in unele inregistrari video si este un jucator care ar putea ajuta echipa Dinamo. Noi nu vom renunta la jucatorii care ne pot ajuta”, a spus Vigo, care a mentionat ca in cazul in care exista vreo problema la lot atunci o va solutiona.
Intrebat daca apreciaza ca este nevoie de jucatori noi la Dinamo, Vigo a spus: „Vom incerca sa facem o analiza profunda a lotului si daca va fi nevoie sa aducem jucatori vom vorbi cu presedintele (n.r. – Ioan Becali)”.
Antrenorul spaniol a mentionat ca este pregatit pentru reluarea campionatului si ca ii va ajuta pe jucatorii dinamovisti sa-si schimbe mentalitatea pentru a ajunge in Liga Campionilor. „Avem avantaj un punct si trebuie sa ne marim acest avantaj pentru a fi campioni. Treaba mea este sa le schimb mentalitatea jucatorilor pentru a-i ajuta sa ajunga in Liga Campionilor in sezonul viitor”, a spus Vigo.

Cele mai citite

Economisește la cumpărăturile online folosind codurile de reducere de pe Couponiada.ro

Într-o lume în care fiecare leu contează, este esențial să găsim modalități eficiente de a economisi fără a sacrifica calitatea vieții noastre. Couponiada.ro este...

OpenAI își consolidează poziția în domeniul AI cu o nouă rundă de finanțare de 6,6 miliarde de dolari și impune restricții pentru investitori

OpenAI, compania de inteligență artificială din San Francisco condusă de Sam Altman, a cerut investitorilor să evite sprijinirea start-up-urilor rivale, precum Anthropic sau xAI,...

Românii au cheltuit aproximativ 1,2 miliarde de euro pe biletele de avion în sezonul estival din 2024

Aeroporturile din România au avut un flux de 7,9 milioane de pasageri în lunile de vară ale acestui an, conform datelor furnizate de Asociația...
Ultima oră
Pe aceeași temă