17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialPartidă de coşmar pentru Săgeata Năvodari

Partidă de coşmar pentru Săgeata Năvodari

Etapa cu numărul 14 din eşalonul secund la fotbal putea aduce două echipe dobrogene în poziţii de promovare. Ambele au pierdut însă şi, în loc să urce în clasament, au pierdut locuri importante.

 

Delta Tulcea a jucat duminică, pe terenul celor de la FC Botoşani, echipă aflată şi ea în lupta pentru promovare. Tulcenii au cedat jocul şi au ajuns pe locul 3, fiind depăşiţi chiar de echipa care i-a învins. Delta putea urca pe primul loc al clasamentului dacă reuşea să se impună. A cedat însă cu 0-1 şi trebuie să amâne urcarea pe primul loc.

Cu acelaşi scor a cedat şi Săgeata Năvodari. Gruparea condusă de Aurel Şunda nu are însă nici o scuză, ea cedând în faţa celor de la Dunărea Galaţi, echipă care, înaintea rundei, se afla pe penultimul loc al întrecerii. Săgeata a coborât, în urma înfrângerii, până pe locul cinci al clasamentului. Săgeata putea şi ea, dacă ar fi câştigat, să urce pe primul loc al clasamentului, la fel ca Delta, rezultatele indirecte fiindu-i favorabile. Cele două echipe dobrogene vor avea ocazia să-şi îmbunătăţească linia de clasament, la finalul săptămânii, când este programată ultima rundă a turului şi totodată ultima din acest an. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă