18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialOPC a intrat si in mediul rural

OPC a intrat si in mediul rural

Spatiile destinate fumatorilor le dau mare bataie de cap patronilor de localuri. Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta  continua campania de verificare a discotecilor, restaurantelor si barurilor pentru a verifica daca si-au insusit prevederile legii. Alte 25 de baruri, cafenele si pizzerii
au fost calcate de inspectorii OPC pentru a vedea daca s-au amenajat spatii speciale pentru nefumatori. Echipe mixte formate din inspectori OPC si reprezentanti ai Jandarmeriei au verificat mai multe unitati din Medgidia, Harsova si Topraisar.
Astfel, au fost verificate toate unitatile din localitatile Ciocarlia, Cobadin, Chirnogeni, Negru-Voda, Amzacea, Topraisar. Gheorghe Trandafir, seful OPC Constanta, a declarat ca acolo unde s-au constatat nereguli s-a trecut la inchiderea temporara a unitatilor. Patronilor le revine sarcina de a intra in legalitate, in caz contrar riscand sa li se traga obloanele. In momentul de fata,  agentii economici controlati nu stau foarte bine in ceea ce priveste amenajarea locatiilor, 80% neintrunind conditiile pentru a ramane deschisi. Aceasta campanie va continua pana in vara, sezonul estival trebuind sa-i prinda pe patronii de baruri cu lectiile facute.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă