17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialOltenii invadeaza Gruia

Oltenii invadeaza Gruia

» Unul dintre cele mai complicate evenimente sportive va avea loc in aceasta seara, pe stadionul din Dealul Gruia din Cluj.

» CFR Cluj va juca cu Universitatea Craiova intr-un meci care este catalogat drept de risc maxim.

Cu ranile inca vizibile dupa infrangerea din Cupa Romaniei, impotriva celor de la CFR Cluj, Universitatea Craiova a promis razbunare echipei lui Andrea Mandorlini in meciul de sambata, din campionat. De aceasta data, batalia va fi in Gruia, de la ora 20:00, iar clujenii nici nu se gandesc la alta varianta decat victoria, mai ales pentru ca vin dupa esecul cu FC Vaslui, din etapa trecuta. Pe olteni insa ii intereseaza mai putin acest lucru si sunt hotarati sa castige nu doar pentru a-i incurca pe ardeleni in lupta pentru titlu, ci si pentru a-si lua revansa in urma meciului din Cupa Romaniei, pierdut pe nedrept, in opinia lor. Finantatorul Adrian Mititelu a "aruncat" si vestea ca in sectorul fanilor Universitatii se vor afla si cativa dintre suporterii lui "Universitatea" Cluj, dusmanii de moarte ai celor de la CFR, astfel ca tensiunea, care oricum exista indeajuns inaintea acestui meci, a fost amplificata.

 

Biletele s-au pus deja in vanzare la casele de bilete ale arenei din Gruia si costa intre cinci si 40 de lei, in functie de zona ocupata in stadion. Fanii CFR-ului vor avea insa un motiv serios pentru a-l primi cu caldura pe unul dintre jucatorii adversarilor. Chiar daca nu se stie sigur daca poate evolua, Eugen Trica va veni cu echipa craioveana la Cluj pentru a da ochii cu fanii care l-au idolatrizat in perioada, cea mai de succes din istoria de 102 ani a clubului clujean, in care a imbracat tricoul alb-visiniu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă