13.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialOlaroiu pleaca in Arabia Saudita, iar Hagi preia Steaua

Olaroiu pleaca in Arabia Saudita, iar Hagi preia Steaua

Antrenorul Cosmin Olaroiu va pleca de la Steaua in Arabia Saudita, la Al Hilal Riyadh, iar Steaua Bucuresti va fi pregatita de Gheorghe Hagi, informeaza postul de televiziune sport.ro, consultat de Rompres.

Olaroiu paraseste Steaua dupa o saptamana de cantonament in Spania si va preluat formatia saudita, unde va avea un salariu de peste 1,5 milioane de dolari pe an. La Al Hilal au mai activat antrenori romani, Ilie Balaci (de doua ori) si Anghel Iordanescu.

Conform programului stabilit initial, stelistii au liber luni dimineata, cand vor efectua vizita medicala, dupa-amiaza fiind programata plecarea intr-un nou cantonament, la Kaprun, in Austria.

Cosmin Olaroiu antrenat Steaua in 55 de meciuri in Liga I, castigand 32, remizand 14 si pierzand 9. A debutat pe banca tehnica a ros-albastrilor pe 18 august 2002, la Brasov, cu un 0-0, si a terminat pe 23 mai 2007, la Petrosani, cu o victorie. Olaroiu a castigat doua titluri de campion cu Steaua, pe care a calificat-o sezonul trecut in grupele Ligii Campionilor, ajungand si in semifinalele Cupei UEFA, in editia 2005-2006.

Olaroiu a mai pregatit pe FC National (100 meciuri, 46 victorii, 23 egaluri, 31 esecuri) si pe Politehnica Timisoara (27 meciuri, 14 victorii, 8 egaluri, 5 infrangeri).

Hagi, care a mai pregatit nationala Romaniei, Bursaspor si Galatasaray, a antrenat o singura echipa in Liga I, pe Politehnica Timisoara, in urma sezonul 2005-2006, pentru 16 meciuri (5 victorii, 4 egaluri, 7 esecuri). Hagi a jucat patru sezoane la Steaua, castigand trei titluri de campion, Supercupa Europei si disputand o finala de Cupa Campionilor Europeni.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Familia Regală a strâns laolaltă tineri, elite și politicieni din cadrul Ploieşti, Capitala tineretului din România 2024

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a găzduit, miercuri, la Palatul Elisabeta, seara dedicată municipiului Ploieşti, Capitala tineretului din România în anul 2024, eveniment în...

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă