13.6 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialOferte pentru cumpararea Timisoarei

Oferte pentru cumpararea Timisoarei

– Patronul Marian Iancu a spus ca exista mai multe cereri pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni, pe langa cea a lui Ovidiu Tender.

Pe langa razboiul pe care inca patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, il duce cu reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal, in plan secund apar tot mai multe oferte de cumparare a formatiei banatene. Iancu a declarat in repetate randuri ca se va retrage de la conducerea Timisoarei, iar actiunile pe care le are la formatia de pe Bega vor fi scoase la vanzare. Deja, omul de afaceri Ovidu Tender a declarat ca este dispus sa investeasca la Poli, insa Marian Iancu a dat de inteles, ieri, ca aceasta oferta nu este singura pe care a primit-o. "Este normal sa fie discutii, iar cei de pe plan local sa-si faca probleme. Sunt multi oameni in Timisoara care gandesc pozitiv si chiar autoritatile locale sunt cele care initiaza aceste discutii, pe care pot sa le confirm. Ce este clar e ca noi ne vom retrage investitia, ne vindem actiunile, insa nu stiu ce se va intampla cu clubul", a precizat Iancu.

 

Tender si-a manifestat inca de acum cateva zile intentia de a prelua echipa banateana si a declarat ca a si vorbit, deja, cu Marian Iancu despre detaliile eventualei tranzactii. "Nu stiu ce se va intampla deocamdata, vom vedea. Intotdeauna vorbeste cumparatorul, asa ca nu am calitatea de a discuta despre astfel de lucruri. Important este sa gasim o solutie inteligenta care sa asigure continuitate, atat din punct de vedere juridic cat si sportiv", s-a marginit sa comenteze Iancu in legatura cu acest subiect.

Patronul Balkan Petroleum a confirmat inca o data ca este decis sa se lupte cu reprezentantii FRF pana la capat pentru a demonstra ca penalizarea de sase puncte a lui FC Timisoara a fost ilegala. "Eu trebuie sa imi continui lupta juridica si pentru asta sunt nevoit sa renunt la orice relatie cu echipa. Am fost depunctati pentru un site, care nu-i al nostru si pentru niste tricouri albastre pe care unii le-au vazut a fi violete. Este incredibil ce ni s-a intamplat", a mai precizat Marian Iancu.

RETRAGERE
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, formatia pe care Timisoara o va intalni in acest week-end in etapa a sasea a Ligii I, nu crede ca Marian Iancu se va retrage de la conducerea banatenilor. "Va fi cea mai mare teapa sa desconsideram Timisoara si sa credem ca este un meci usor. Cine crede ca Iancu se va retrage se insala amarnic, pentru ca nu poate pierde asa usor cateva milioane", a declarat Mititelu, pentru un post local de radio.

Cele mai citite

Doi pensionari au rămas fără locuință în urma unui incendiu. Focul a fost pus chiar de către fiul lor

Doi pensionari din comuna Deleni, județul Iași, au rămas sub cerul liber, după ce casa le-a fost distrusă de un incendiu în noaptea de...

Mihai Teja, debut cu stângul pe banca lui Vejle!

Mihai Teja a pierdut primul meci în calitate de antrenor principal al echipei daneze Vejle, scor 1-2 împotriva lui FC Copenhaga, după ce formația...

Deciziile adoptate de Autoritatea de Supraveghere Financiară

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) au fost anunțate astăzi în cadrul unei ședințe desfășurate la București. Acestea vizează măsuri privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă