17.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialOferte exotice de Revelion: Kenya, Sri Lanka şi Seychelles

Oferte exotice de Revelion: Kenya, Sri Lanka şi Seychelles

Dacă te numeri printre cei care muncesc când alţii petrec şi se plimbă când ceilaţi stau la birou, oferta pentru excursiile exotice după Revelion este mai bogată ca niciodată. Agenţiile de voiaj se întrec anul acesta în oferte care mai de care mai atractive.

Kenya este noua destinaţie propusă pentru începutul lui 2014. “Plajă şi safari – Africa reuşeşte să îţi intre în sânge, cu praful ei roşu, cu maasaii cei frumoşi şi sălbatici, cu animalele cu priviri fioroase şi peisaje care îţi taie răsuflarea”. Acesta este slogalul cu care agenţiile de turism îşi atrag clienţii care îşi permit să scoată din buzunar circa 2.000 de euro/persoană.

În aceşti bani, Tui Travel Center prin Eurolines România asigură transportul cu avionul, 7 nopţi de cazare din care 2 nopţi sunt în tabăra de safari din Tsavo Est, cu pensiune completă şi 5 nopţi la un hotel de 4 stele +, cu demipensiune, în preţ fiind incluse şi minivanurile de safari, cu şofer. Reprezentanţii agenţiei de voiaj au precizat că au găsit această combinaţie între plajă şi turismul de aventură pentru a întâlni cerinţele tot mai exigente ale clienţilor.

Citeşte şi: Unde mergem de Revelion?

O altă variantă este Republica Dominicană – Punta Cana. Destinaţia se adresează celor care doresc să se odihnească şi să facă plajă atunci când acasă sunt multe grade Celsius sub zero. Preţurile încep de la 1.589 de euro/persoană pentru un pachet ce include 8 nopţi de cazare în hotel de 4 stele, All Inclusive şi bilet de avion şi poate ajunge la 2.099 de euro/persoană pentru aceleaşi servicii însă într-un hotel de 5 stele.

Cancun poate fi următoarea dumneavostră destinaţie de vacanţă. Soare, plajă, cumpărături. Însă, pentru asta trebuie să scoateţi din buzunar între 1.700 de euro şi 2.000 de euro/persoană pentru 8 nopţi de cazare, All Inclusive, într-un hotel de 5 stele.

Pe o insula, în Caraibe, departe de lumea dezlănţuită

Anul acesta Sri Lanka este noutatea cu care agenţia Eximtur încearcă să îşi atragă clienţii. Ceylon, aşa cum s-a numit Sri Lanka, este a noua insulă ca marime din lume, situată în Oceanul Indian şi care adăposteşte 8 obiective care se află pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Cazarea la un hotel de 5 stele (mic dejun inclus) costă 80 de euro/noapte/persoană. Agenţia nu a inclus în preţul excursiilor şi biletele de avion, care se achiziţionează separat, în momentul în care se fac rezervările. Zborul pe această rută costă circa 800 de euro.

Seychelles este o altă destinaţie de top pentru amatorii de scufundări şi de stat la plajă. Oferta este un atractivă, incluzând cazarea la cluburi SPA de 5 stele unde, contra cost, se pot lua lecţii de yoga, scufundări, se pot practica sporturi nautice şi se pot face tratamente SPA. Preţurile însă sunt pe măsură: 237 de euro/noapte/persoană, cu demipensiune. Biletul de avion costă circa 850 de euro.

Însă, pentru cei romantici sau proaspăt căsătoriţi, Eximtur le recomandă Aruba. Aici se oficiază simbolic, pe plajă, căsătorii sau se reînnoiesc jurămintele. Plajă, soare, cumpărături. Pe scurt, o insula aruncată în Marea Caraibelor, ce a făcut parte din Antilele Olandeze şi care acum atrage în fiecare an tot mai mulţi turişti străini. Însă, pentru a ajunge în acest paradis din Caraibe trebuie să pregăteşti un buget de câteva mii de euro. Cazarea este 80 de euro/noapte/persoană cu mic dejun, la un hotel de 5 stele. Însă, preţul biletului de avion porneşte de la 1.290 de euro.

 

Cele mai citite

Străzi și locuințe din Constanța, afectate de inundații în urma unei ploi torențiale

În județul Constanța, marți dimineață, o ploaie torențială a provocat inundații care au afectat mai multe locuințe și străzi. Autoritățile au emis două mesaje...

Cum să alegi cele mai bune gantere?

Ganterele sunt greutăți libere cu mâner scurt, utilizate în cadrul antrenamentelor de forță pentru biceps, triceps, umeri, spate și antebraț. În afară de creșterea...

Calendarul obligațiilor fiscale pentru octombrie 2024: Ce termene importante trebuie respectate de contribuabili

În luna octombrie 2024, contribuabilii trebuie să fie atenți la o serie de obligații fiscale, conform calendarului publicat de Agenția Națională de Administrare Fiscală...
Ultima oră
Pe aceeași temă