13.4 C
Bucureศ™ti
luni, 7 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialGafฤƒ la TV: Obama descris drept suspect de viol

Gafฤƒ la TV: Obama descris drept suspect de viol

PreลŸedintele american, Barack Obama, a fost descris, vineri, din greลŸealฤƒ, în timpul jurnalului de la ora 22.00, drept suspect într-un caz de viol de postul de televiziune Fox 5 San Diego, relateazฤƒ The Independent, în ediลฃia electronicฤƒ de luni, informeazฤƒ Mediafax.

"Singurul suspect în agresiunea sexualฤƒ de la SDSU nu va fi pus sub acuzare", a spus prezentatoarea, în timp ce pe ecran a apฤƒrut o fotografie a lui Obama. Mai mult, sub fotografie se putea citi: "Fฤ‚Rฤ‚ ACUZAลขII".

Eroarea nu a fost sesizatฤƒ imediat, iar fotografia a rฤƒmas pe ecran pânฤƒ când a intrat înregistrarea video.

Editorul Mike Wille a declarat cฤƒ fotografia a rฤƒmas pe ecran timp de cinci secunde, dar a fost remarcatฤƒ imediat în redacลฃie. El a precizat pentru publicaลฃia Times of San Diego cฤƒ a fost un accident. "Nu a fost intenลฃionat", a explicat el.

Întrebat de ce eroarea nu a fost recunoscutฤƒ imediat în direct ลŸi de ce nu s-au cerut scuze, Wille a declarat cฤƒ "ei chiar nu ลŸtiu când se produc lucruri minore ca acesta".

 Fox 5 a difuzat, duminicฤƒ, la ora 22.31, o declaraลฃie prin care ลŸi-a cerut scuze public.

"Vineri seara, la ora 22.00, am folosit în mod inadecvat o fotografie a preลŸedintelui Obama în timp ce transmiteam despre o ลŸtire în legฤƒturฤƒ cu renunลฃarea la acuzaลฃii într-un caz local. Regretฤƒm eroarea".

Cele mai citite
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ