18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialOana Zăvoranu: OTV-ul fără Dan Diaconescu este ca un copil cu jumătate...

Oana Zăvoranu: OTV-ul fără Dan Diaconescu este ca un copil cu jumătate de părinte

Oana Zăvoranu a declarat pentru Realitatea.net că nu crede că e vorba de un scandal politic pentru că realizatorul TV Dan Diaconescu a avut invitaţi în emisiune atât membri ai opoziţiei cât şi pe cei de la putere.

Oana Zăvoranu spune că realizatorul TV Dan Diaconescu nu este un şantajist şi chiar dacă nu mai lucrează la OTV, a rămas în relaţii bune cu jurnalistul. „Îl ştiu ca pe prietenul meu, nu ca pe un afacerist, asta e din perspectiva unei persoane care-l cunoaşte de cinci ani, ţin legătura cu Dan Diaconescu, am vorbit de ziua mea, dacă iei o pauză nu înseamnă că te cerţi. Nu-mi place să-mi dau cu părerea, dar nu-l văd genul de şantajist”.

Oana nu crede că sunt acuzaţii politice la mijloc. „Dan Diaconescu a chemat şi PSD şi PDL, am văzut invitaţi şi din partea puterii şi din opoziţie. Eu cred că ar trebui să-şi vadă fiecare de treaba lui. Nu am discutat cu el probleme politice”.

Oana Zăvoranu spune că a plecat de la OTV din cauza crizei economice, dar spera că lucrurile se vor aşeza şi se va putea întoarce în scurtă vreme. „Costurile producţiei emisiunii mele erau extraordinar de mari şi din cauza crizei am decis să renunţăm pentru moment, nu putem să facem rabat de la calitate, cu un buget mai mic ar trebui implicit să facem rabat de la calitate, am rămas că vom vedea ce se mai întâmplă şi vom produce lucruri de calitate”.

Vedeta nu-şi poate imagina OTV-ul fără Dan Diaconescu şi nu crede că postul se va relansa cu ajutorul acestui scandal. „OTV-ul fără Dan Diaconescu este ca un copil cu jumătate de părinte, el este motorul acestui OTV, îl iubeşte. Nu cred că se relansează. Scandalul este agreat în România, dar scandalul fără Dan Diaconescu nu va fi unul de relansare a postului”, a declarat Oana Zăvoranu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă