12.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialOana Pellea despre cazul lui Ionuţ Anghel: Suntem toţi PIONI ai unei...

Oana Pellea despre cazul lui Ionuţ Anghel: Suntem toţi PIONI ai unei manipulări grosolane!

Actriţa Oana Pellea susţine într-o nouă postare pe Facebook că părinţii lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de câini, sunt doar „pioni ai unei manipulări grosolane”, la fel ca toate persoanele care s-au implicat în această dramă.

„Am realizat ca şi famila Anghel şi eu, şi chiar toţi cei ce ne-am implicat, mai mult sau mai puţin emoţional în cazul dramei lui Ionuţ, suntem doar PIONI ai unei manipulări grosolane ! Cine doreşte această manipulare şi de ce…vom afla … într o zi … sau nu…”, a scris actriţa pe reţeaua de socializare.

Citeşte şi Actriţa Oana Pellea anunţă că „se va retrage din activitatea Facebook”. Vezi de ce s-a supărat actriţa

Oana Pellea a precizat că această nouă postare nu reprezintă o schimbare de poziţie din partea sa: ea consideră în continuare că „adevăraţii vinovaţi” pentru moartea lui Ionuţ sunt oamenii, nu animalele.

„Nu am vrut, de la bun început, decât ca vinovaţii REALI pentru moartea lui Ionuţ să fie traşi la răspundere şi să plătească. Vreau să plătească ADEVĂRAŢII VINOVAŢI. Iar vinovaţii aparţin speciei umane”, a scris Oana Pellea.

Daţi click pe a doua fotografie pentru a citi mesajul integral postat de Oana Pellea pe Facebook.

Actriţa Oana Pellea a anunţat vineri că nu va mai posta impresii personale pe contul de Facebook deoarece presa preia postările sale şi le foloseşte pentru a genera scandal mediatic. Ea a luat această decizie după ce mass media a preluat o postare persoanală în care susţinea că părinţii lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de câini, ar trebui să ceară dreptate şi nu recompensă sau răzbunare.

Citeşte şi Oana Pellea, într-un dialog despre teatru, dar şi despre implicare socială

Cele mai citite

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...

Aproximativ 28.000 de locuințe nu sunt alimentate cu energie electrică

Aproape 28.000 de locuințe nu erau alimentate cu energie electrică luni dimineaţa, în urma incidentelor apărute în timpul nopţii pe reţelele de medie şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă