17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialO remiza care i-a nemultumit pe "caini"

O remiza care i-a nemultumit pe „caini”

» Primul meci sustinut de Dinamo Bucuresti in actualul sezon al Ligii I in deplasare
contra Universitatii Craiova, incheiat la egalitate, scor 0-0, nu a fost lipsit de clasicele contestatii indreptate impotriva arbitrajelor.

Marele nemultumit la finalul intalnirii a fost presedintele executiv al "cainilor", Cristian Borcea, convins ca nici n-a inceput bine campionatul si arbitrii au si inceput cu furaciunile impotriva echipei din "Groapa". "Foarte bine am jucat. Din nou, Nagy, arbitrul de tusa (n.r. – Miklos Nagy). S-a vazut clar. Am avut doua ofsaiduri – gol valabil (n.r. – in minutul 56, Ionel Danciulescu a trimis mingea in poarta, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid) si Niculescu a scapat singur (n.r. – la o faza din minutul 89, Claudiu Niculescu a fost semnalizat in ofsaid de Nagy)", a spus ironic Cristi Borcea, convins ca tusierul a influentat rezultatul partidei prin semnalizarile sale eronate.

Fara a se lansa in acuzatii impotriva nimanui, antrenorul dinamovistilor, Dario Bonetti, nu si-a putut ascunde dezamagirea ca nu a castigat partida din Banie, pierzand doua puncte importante. "Am facut o partida buna din punct de vedere tactic, nu am dat posibilitatea adversarilor sa fructifice nici o ocazie. Ne-a lipsit doar golul, din pacate. In opinia noastra, ce s-a vazut de pe banca nu a fost ofsaid la golul lui Danciulescu. Ne-am creat destule ocazii, dar, din pacate, am gresit la finalizare. Sunt convins ca in curand o sa jucam din ce in ce mai bine. Parerea mea este ca astazi am pierdut doua puncte. Important este ca am jucat ca o echipa. Cred ca avem perspective bune", a spus Bonetti. Capitanul cainilor, Gabriel Tamas, a luat insa partea plina a paharului dupa intalnirea cu oltenii.

 

"Este un rezultat de egalitate care nu ne avantajeaza, insa, pana la urma, este un punct castigat in fata unei echipe foarte bune. Cred ca a fost meciul celor doi portari. si Silviu Lung, si Ema Dolha au facut un meci fantastic. Nu vreau sa comentez prea mult prezenta lui Razvan Lucescu (n.r. – Razvan Lucescu, selectionerul tricolorilor, a fost prezent in tribunele stadionului din Craiova), chiar daca sunt in vederile dansului, trebuie sa joc cat mai bine la Dinamo. Este o schimbare de atitudine si o alta atmosfera la echipa. Un altfel de colectiv. Cei care au spus despre Bonetti ca va fi demis s-au inselat. Imi place atmosfera la Craiova. Noua ne place sa jucam pe un astfel de teren, cu 30.000 de oameni in spate, si daca te injura, si daca te aplauda. S-a sters cu buretele tot campionatul trecut", a declarat Tamas.

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Daniel Mogosanu, nu si-a ascuns dezamagirea ca nu a castigat in fata propriilor suporteri, dar a spus ca remiza contra bucurestenilor a fost echitabila. "Un rezultat echitabil. Cred ca echipa care ar fi reusit sa inscrie pe finalul jocului ar fi castigat meciul. Nu ne ramane acum decat sa castigam cele trei puncte la Medias. Imi pare rau ca a trebuit sa faca schimbarile mult prea devreme, insa unii jucatori nu mai dadeau acelasi randament ca in prima repriza. Dinamo este o echipa buna, care va rasturna pronosticurile unora care au spus ca nu se va afla in lupta pentru titlu", a spus Mogosanu.

Urmasul lui Bornescu, la inaltime
Silviu Lung jr. s-a declarat multumit de deznodamantul jocului cu Dinamo. "A fost un meci frumos. Eu zic ca sunt multumit cu acest punct, se putea si mai bine. Ma bucura ca lumea a apreciat evolutia mea. stiu ca vin in poarta dupa un jucator iubit de toata lumea, il respect pe Mircea (n.r. – Bornescu), insa eu voi face tot posibilul cat voi fi in poarta Universitatii sa apar cat mai bine. A fost un inceput nu foarte bun, dar sunt convins ca vom face multe puncte si ne vom atinge obiectivele", a afirmat Lung.

» Ca spectator, selectionerul Razvan Lucescu a apreciat atmosfera frumoasa in care s-a desfasurat intalnirea dintre Universitatea Craiova si Dinamo si a precizat ca i-a placut prestatia portarului craiovean Silviu Lung jr. "A fost o atmosfera foarte frumoasa, doua echipe care au jucat fotbal. Pacat ca au lipsit golurile. Nu va pot spune jucatorii pentru care am venit, dar pot spune ca am urmarit ambele echipe cu acelasi interes. Silviu Lung (n.r. – portarul craiovenilor) mi-a placut foarte mult", a spus Lucescu.

Cele mai citite

Dosar penal după ce o poartă metalică de pe un teren de sport a căzut peste un copil

Polițiștii din Alba au deschis un dosar penal după un incident petrecut pe terenul de sport al unei școli din Alba Iulia, unde o...

Elevii români au obținut patru medalii la Olimpiada Internațională de Informatică. România, pe locul II în Europa

Elevii români au obținut patru medalii, inclusiv una de aur, la Olimpiada Internațională de Informatică desfășurată în Egipt, România clasându-se pe locul 8 la...

Femeie înjunghiată în incinta unui magazin din Constanța. Autorul a fost prins

O femeie a fost înjunghiată de un bărbat sâmbătă după-amiază, în incinta unui magazin din municipiul Constanţa, autorul fugind apoi de la locul faptei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă