13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialO comună din Cluj va avea radio local

O comună din Cluj va avea radio local

Comuna Gilău din judeţul Cluj se va putea mândri pe viitor cu propriul post de radio. Radio Gilău va emite peste aproximativ două săptămâni, pentru început doar pe internet, iar echipa care va realiza emisiunile radioului comunal sunt studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, specializarea Jurnalism. Aceştia au participat şi la o şcoală de radio care a fost organizată în al doilea semestru la respectiva facultate, iar acum vor avea ocazia să-i informeze pe locuitorii din Gilău despre noutăţile fierbinţi ale comunei lor.

Muncă voluntară

„Am cumpărat domeniul radiogilău.ro. Va fi un radio pentru locuitorii din zonă, cu informaţii de actualitate, despre politică, sport sau cultură, dar evident că va fi şi multă muzică. Sunt aproape 15 tineri care vor lucra la acest radio, iar eu o să-i sprijin”, a declarat Virgil Mureşan, cel care a mai lucrat între timp la Radio Cluj. Astfel, sătenii din comuna clujeană nu vor începe ziua fără informaţii proaspete despre actualităţile din comuna lor şi nu numai, vor şti cum va fi vremea, dar şi ce le vor pregăti astrele. Tinerii jurnalişti care vor avea grijă de acest post de radio nu vor fi plătiţi pentru munca lor, iar aparatura necesară a fost achiziţionată în urma unor sponsorizări.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă