21.7 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSpecialO colectie plina de seductie si stralucire

O colectie plina de seductie si stralucire

Luni seara, la Sala „I.I.C. Bratianu” de la Palatul Parlamentului, s-a lansat o noua colectie Ingrid Vlasov. Colectia, anuntata ca fiind „Ingrid Vlasov Couture”, nu a adus nicio schimbare in stilul Vlasov, un stil ce se doreste a fi unul de cinci stele, asa cum aparea si pe firmamentul podiumului.

„Seductie, sensibilitate, Sophia Loren, ploaie, rafinament, arta, flori, creatie, atitudine, frumusete, toamna, moda, dragoste, film, istorie, stil, eleganta, spiritualitate, fericire, stralucire, sarbatoare, inefabil, echilibru”, asa se prezinta si isi prezinta colectia designerul Ingrid Vlasov. Per ansamblu, la o prima privire, asa si pare. Alcatuita strict din tinute de ocazie, cu danteluri fine si senzuale, unele transportandu-ne in plin curent romantic, insa cu o modelistica ce te trimite in plin secol XXI ca libertate de exprimare, colectia este unitara, indrazneata si foarte feminina in acelasi timp.
Deschiderea prezentarii a fost facuta de Mihaela Radulescu, de aceasta data nu pe post de prezentatoare, ci ca fotomodel, intr-o foarte sexy rochie din dantela neagra, in care alternanta dintre partea brodata si cea transparenta era de asa natura incat sa ascunda privirii strict ce trebuia ascuns. Intr-o rochie oarecum asemanatoare a aparut si Ingrid Vlasov la finalul prezentarii.
Cromatica colectiei a urmarit clasicele si indragitele culori ale designerului – alb si negru -, ca atare sau in combinatie. Alaturi de acestea a aparut si rosul in doua tinute, dar si auriul ori pasteluri prafuite, acestea din urma in combinatii nu prea reusite.
O colectie luxoasa, exact ca un hotel de cinci stele… de la noi, unde, firesc, mai sunt si scapari, respectiv unele tinute au parut a fi facute parca de o fetita, pentru papusi, din resturile bunicii. Si ce daca resturile erau dantele pretioase?!
In mare, colectia a fost una frumoasa, eleganta, care a placut celor prezenti, in sala fiind nu numai obisnuitii unor astfel de evenimente – printre care si Mama Zina, renascuta si de admirat -, dar si oameni politici, pe care nu se stie daca ii adusese locatia sau inrudirea unora cu lumea designului vestimentar si a modelingului.

Cele mai citite

Comisarul Thierry Breton își anunță demisia cu doar o zi înainte de prezentarea noii Comisii Europene

Thierry Breton, comisarul european pentru Piața Internă și Servicii, a demisionat neașteptat cu doar 24 de ore înainte ca președinta Comisiei Europene, Ursula von...

Maximilian Ibrahimovic calcă pe urmele tatălui său! Suedezul a înscris trei goluri în patru etape

Fiul legendarului Zlatan Ibrahimovic, Maximilian, are un început de sezon excelent în echipa de juniori a lui AC Milan, marcând trei goluri în primele...

Lovitură pentru bugetari: Indemnizația de hrană nu se mai calculează la concediu

Instanţa supremă a admis un recurs în interesul legii, formulat de Curtea de Apel Braşov Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că indemnizaţia...
Ultima oră
Pe aceeași temă