13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialNunta lui Cozma ii lasa indiferenti pe liderii minerilor

Nunta lui Cozma ii lasa indiferenti pe liderii minerilor

Fostul conducator al mineriadelor, Miron Cozma, se va insura din nou, de data aceasta cu o avocata.

 

Liderii minerilor din Valea Jiului nu sunt deloc impresionati de faptul ca fostul presedinte al Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului, Miron Cozma, se insoara din nou peste doar cateva zile. Mai mult, acestia nici nu vor fi prezenti al cununia religioasa ce va fi oficiata la Manastirea Lainici, aflata la doar 25 de kilometri de Petrosani, pe Defileul Jiului.
Fostul "Luceafar al huilei", Miron Cozma, a anuntat public ca se insoara in data de 2 mai cu o avocata pe care o cunoaste de numai trei luni. Aleasa inimii lui este Monica Ionescu, are 40 de ani si o fetita de 10 ani, iar Cozma s-a mutat deja impreuna cu ea intr-o casa de langa Bucuresti. Initial, intre cei doi a fost o relatie strict profesionla, dar ulterior au aparut si sentimente mai profunde, care vor culmina cu o casatorie, cea de a doua pentru Cozma. Cununia religioasa a fost programata la Manastirea Lainici, de care fostul lider al minerilor din Valea Jiului se simte legat spiritual.

Actualii lideri nu sunt deloc impresionati de casatoria fostului lor coleg si nici un reprezentant al LSMVJ nu va fi alaturi de "parintele" acestei structuri sindicale. "Nu ma voi duce la nunta. Ce sunt eu, neam cu Miron Cozma, prieten cu el? La nunta se invita prietenii, neamurile…Eu nu ma duc", a declarat actualul presedinte al Ligii, Zoltan Lacatas. Nici alti colegi de-ai lui nu se gandesc sa fie prezenti in data de 2 mai la Manastirea Lainici, dar unii lideri par mai ingaduitori cu Miron Cozma. "Nu m-a invitat. Cred insa ca m-as fi dus daca m-ar fi invitat, dar nu pot sa spun ca am o relatie cu Miron Cozma", a declarat presedintele Sindicatului Liber de la Exploatarea Miniera Livezeni.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă