19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialNunta cuplului TomKat ar putea fi amanata

Nunta cuplului TomKat ar putea fi amanata

Conform autoritatilor locale, nunta romantica pe care au planuit-o actorii Tom Cruise si Katie Holmes ar putea sa nu mai aiba loc intrucat nu au toate documentele necesare casatoriei.
Cei doi intentionau sa-si uneasca destinele la castelul Odescalchi, pe malul lacului Bracciano, langa Roma, insa preotul si primarul oraselului italian au declarat ca nu pot sa se casatoreasca acolo pentru ca nu si-au rezolvat problemele legate de actele oficiale.
Cruise si Holmes au declarat in luna octombrie ca se vor casatori pe 18 noiembrie, in Italia, si ca rochia de mireasa va fi creata de Giorgio Armani, insa nu au precizat locul unde va avea loc nunta. Insa un angajat al familiei care detine castelul Odescalchi a sustinut ca i s-a spus sa pregateasca locul in vederea ceremoniei.
Sursa acestor stiri este publicatia italiana „Il Messaggero” care a precizat ca pe 16 noiembrie va avea loc o petrecere de incalzire pentru celebritati, urmata de o ceremonie catolica pe data de 17 si o alta ceremonie in ritul scientologic pe 18 noiembrie.
Preotul oraselului Bracciano a spus ca Holmes si Cruise nu pot avea o ceremonie de cununie in ritul catolic, deoarece Cruise este divortat si nu a primit permisiunea de a se casatori din partea parohului.
Autoritatile au adaugat ca aceasta casatorie nu va fi recunoscuta de statul italian daca va fi oficiata doar o ceremonie in rit scientologic, cult religios de care apartine Cruise.

Cele mai citite

Industria alimentară din România, dependentă de muncitori necalificați: 75% din forța de muncă are doar 8 clase

Patronatele din industria alimentară atrag atenția că 75% din angajații din acest sector nu pot fi calificați din cauza nivelului scăzut de educație, majoritatea...

O altă vedetă adusă la Al-Gharafa! Florinel Coman va fi coleg cu un fost jucător de la PSG

Portarul spaniol Sergio Rico a ajuns la un acord cu Al-Gharafa, echipa din Qatar unde evoluează și românul Florinel Coman. Sergio Rico, în vârstă de...

Donald Trump a izbucnit la adresa lui Zelenski: Continuăm să dăm miliarde de dolari unui om care refuză să facă o înţelegere

Donald Trump l-a criticat dur, miercuri, pe Volodimir Zelenski, acuzându-l pe preşedintele ucrainean că „refuză să facă o înţelegere” cu Rusia, potrivit Pro Tv. „Continuăm...
Ultima oră
Pe aceeași temă