16.9 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialNuno Claro, subiect de băşcălie pe Internet

Nuno Claro, subiect de băşcălie pe Internet

Portarul echipei CFR Cluj, Nuno Claro, a ajuns subiect de mişto atât pentru fanii echipei feroviare, cât şi pentru cei ai rivalei locale Universitatea Cluj. Astfel, după prestaţia mai puţin reuşită din înfrângerea cu Gaz Metan Mediaş, 0-2, suporterii CFR-ului l-au considerat principalul vinovat şi, mai în glumă, mai în serios, au iniţiat şi o petiţie online cu scopul de a scăpa cât mai repede de portarul portughez.

La auzul acestei ştiri, suporterii Universităţii Cluj au răspuns tot cu o petiţie, dar în care cer ca Nuno Claro să rămână la CFR, cel puţin până la meciul direct din luna noiembrie. Deşi petiţia CFR-iştilor, cu mesajul „domnule antrenor sau domni din conducere, vă rugăm toţi ce iubesc echipa CFR schimbaţi portaru!vă rugăm” a fost iniţiată încă de sâmbătă, nu s-au strâns, până ieri la prânz, decât puţin peste 70 de semnături.

„Respectaţi gloriile”

În schimb, răspunsul fanilor Universităţii, chiar dacă a fost postat abia luni dimineaţa, avea, oarecum logic pentru caracterul ironic al petiţiei, mult mai multe semnături la ora prânzului pentru rămânerea lui Nuno Claro în Gruia. „Când s-a dedicat echipei şi a jucat cu sufletul alături de echipă a fost ok, dar acum doar barurile şi cluburile îl mai interesează. ADIO, NUNO CLARO!”, este un mesaj semnat de un CFR-ist la petiţia anti Nuno Claro. Tot acolo, însă, un alt fan din Gruia este resemnat că goalkeeper-ul portughez nu va pleca de la CFR „atât timp cât Cadu va fi la echipă”.

În schimb, suporterii Universităţii îl vor pe Nuno Claro în poartă cel puţin până la meciul direct din Gruia, din etapa a 14-a. „Îl vreau pe Nuno Claro la CFR. Fără el multe cluburi din oraş dau faliment”, dar şi „aşa ştiţi voi să vă respectaţi gloriile? Le aruncaţi în stradă? După atâtea trofee cucerite cu el între buturi” sunt două dintre mesajele fanilor lui „U”. Nuno Claro a fost, iniţial, pe lista neagră a conducerii CFR-ului în sezonul trecut, dar în iarna acestui an portarul portughez a semnat prelungirea cu încă doi ani a contractului care era scadent în această vară.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă