17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialNoua muzică spaniolă

Noua muzică spaniolă

Numele lui José María Gallardo del Rey se regăseşte an de an în stagiunile de concerte ale unor săli precum Champs Elysées la Paris, Konzerthaus la Vienna, Auditorium Stravinski la Montreux sau Carnegie Hall la New York. Miercuri, 9 februarie, artistul va susţine un recital de chitară la Sala Mare a Ateneului, „Noua muzică spaniolă”. Programul pe care-l oferă la Bucureşti, când va fi acompaniat de percuţionistul Roberto Vozmediano, aduce publicului meloman compoziţii proprii pentru chitară flamenco („Suita Lorca”, „The Tree Speaks” etc.).

Chitaristul José María Gallardo del Rey este o prezenţă constantă pe afişele sălilor de concert din lumea întreagă şi atrage ca un magnet simpatia publicului şi elogiile criti­cii. Spectacolul este programat la ora 19.00, iar bilete puteţi găsi la Casa de Bilete a Ateneului. José María Gallardo del Rey va susţine şi un al doilea recital de chitară – „Iberia” – pe 10 februarie, la Sala Radio, fără a mai fi acompaniat de R. Vozmediano.

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă