23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialNou termen in dosarul Prisacaru

Nou termen in dosarul Prisacaru

Modificarile legislative operate in ultima perioada au dat peste cap procesul in care fostul prefect Radu Prisacaru este judecat pentru luare de mita. Faptul ca in dosar este implicat si avocatul Toni Baltag a facut ca procesul sa se mute de la Tribunal la Curtea de Apel Iasi.  Desi ieri ar fi trebuit sa fie audiati denuntatorii Dorin si Norina Forna, acest lucru nu s-a mai intamplat.
Ca si in cazul termenului precedent, cel de ieri a inceput cu doua ore intarziere, fiind amanat cu inca o ora. La iesirea din instanta, fostul prefect Prisacaru si-a pastrat optimismul. "Nu ma deranjeaza aceasta ultima modificare. Am credinta ca, indiferent unde va fi dosarul, adevarul va iesi la iveala. Sunt nevinovat, asa ca voi fi achitat si voi recastiga functia de prefect", a spus Radu Prisacaru. Alaturi de acesta, pana in prezent judecatorii au reusit sa-i mai audieze pe Toni Baltag si pe Flavius Ionita, fostul sef al Agentiei Domeniilor Statului (ADS) Iasi. Declinarea de ieri a amanat atat audierea sotilor Forna, cat si a lui Cristian Maftei, cea de-a patra persoana inculpata in dosarul "Mita la Prefect".
Membrii lotului Prisacaru si-au sustinut inca de la inceputul anchetei nevinovatia, lasand de inteles ca ar fi fost victimele unei lovituri politice.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă