16 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSpecialNora deputatului Soporan se lupta pentru viata

Nora deputatului Soporan se lupta pentru viata

Nora deputatului PSD de Cluj Vasile Soporan, fost prefect al judetului intre 2001 si 2004, se zbate intre viata si moarte la sectia de reanimare a Spitalului Judetean. Intre timp, familia parlamentarului se pregateste de funeralii. Cei doi baieti ai sai au murit, duminica seara, intr-un accident de masina petrecut in localitatea clujeana Valcele. Medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire a nurorii deputatului, Bianca Soporan. Doctorii sustin insa ca prietena fiului cel mic al deputatului Soporan, Marius, s-a ales doar cu o mana rupta si cu contuzii.
Ieri seara, sicriele cu trupurile celor doi baieti urmau sa fie depuse la Biserica Ortodoxa din cartierul Zorilor. Ei ar urma sa fie inmormantati miercuri in cimitirul din Zorilor. Apropiatii familiei se tem ca nu cumva in loc de doua inmormantari sa fie trei, de aceea se roaga pentru supravietuirea Biancai Soporan.
Fiul cel mare al deputatului, Vasile Soporan junior, conducea masina Dacia Logan oferita de Parlament tatalui sau. Potrivit Politiei, un Renault Transporter a derapat si s-a izbit de masina. Cel putin sase martori oculari sustin insa ca Loganul ar fi derapat si s-ar fi lovit de Renault.
In accident a mai fost implicat si un autoturism Volkswagen. In urma tragicului eveniment rutier, Vasile Soporan junior a murit pe loc. Fratele sau, Marius, a murit la spital. Tatal lor venea impreuna cu sotia sa in spatele Loganului de serviciu. Vasile Soporan junior avea 28 de ani si lucra la reprezentanta Dacia de pe Calea Dorobantilor. El terminase de curand Universitatea Tehnica, unde tatal sau este profesor. De asemenea, Marius Soporan terminase de curand liceul si era student al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca.
De mentionat ca familia Soporan mai are o fiica, Florica, de 33 de ani, stabilita la Campia Turzii, impreuna cu sotul ei. Familia Soporan era deosebit de unita, iar relatiile dintre fostul prefect si copiii sai erau stranse. Deputatul a declarat, in urma cu doi ani, ca inainte de politica si de cariera universitara pune pe primul plan familia sa.
Actualul parlamentar este profesor la Universitatea Tehnica si, inainte de a ajunge in Camera Deputatilor, a fost prefect si consilier judetean. In plan politic, Vasile Soporan a fost prim-vicepresedinte, apoi presedinte executiv al PSD Cluj. In prezent, el este vicepresedinte al organizatiei judetene a fostului partid de guvernamant.

Cele mai citite

Percheziții domiciliare într-un dosar ce investighează infracțiuni de înșelăciune în domeniul asigurărilor

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu echipe din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca și Dej, desfășoară 11 percheziții domiciliare într-un dosar...

5 sfaturi pentru alegerea balsamului de rufe care îți va oferi un parfum persistent și haine moi

Alegerea unui balsam de rufe de calitate este esențială pentru a obține haine moi, confortabile și cu un parfum de durată. De la ingredientele...

Diana Matei a dezvăluit ce salariu câștigă în cadrul MApN – VIDEO

Diana Matei, cunoscută pentru cariera sa de cântăreață de muzică de petrecere din România, a oferit detalii despre activitatea sa profesională în cadrul Ministerului...
Ultima oră
Pe aceeași temă