15.2 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialNiculescu: „Vreau 30.000 de oameni pe Cluj Arena"

Niculescu: „Vreau 30.000 de oameni pe Cluj Arena”

Universitatea Cluj a câştigat dramatic meciul cu Petrolul Ploieşti, 3-2, după un gol al victoriei marcat de nigerianul Tony la ultima fază a meciului. Jucătorii Universităţii au avut serios de tras pentru a termina victorioşi partida, iar alb-negrii sunt convinşi că acest lucru a fost cauzat şi de lipsa suporterilor.

Chiar dacă fanii nu aveau voie să intre pe stadionul din Mediaş, totuşi, pe un deal din apropiere, aproximativ 20 de fani veniţi de la Cluj au aprins torţe şi au cântat pe toată durata meciului. Cu toate acestea, elevilor lui Ionuţ Badea li s-a făcut dor de fani şi tânjesc după „Cluj Arena”, stadion pe care vor avea voie să joace peste mai puţin de două luni.

Prima dată, Scorpions

„Dumnezeu ne-a ajutat să câştigăm cu Petrolul. Suntem fericiţi, dar am muncit mult pentru această victorie şi pentru că am fost nevoiţi să jucăm fără fani în tribune. Suporterii ar fi venit în număr foarte mare să ne susţină, dar abia aştept să ne mutăm pe Cluj Arena acolo unde vreau şi sunt convins că vom juca cu 30.000 de oameni alături. Sunt foarte dornic să joc acolo”, a declarat Claudiu Niculescu, cel care a marcat un gol şi cu Petrolul prin „specialitatea casei”, lovitura liberă.

„U” Cluj va sta la coadă, însă, pentru a intra pe noul stadion. Înaintea lui Cojocnean şi Machado vor intra pe noua arenă compatrioţii lui Lukasz Szukala, nemţii de la Scorpions, care vor inaugura oficial stadionul cu un concert pe 8 octombrie.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă