13.6 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialNevastă de miliardar rus, arestată în Cipru pentru furtul unui inel de...

Nevastă de miliardar rus, arestată în Cipru pentru furtul unui inel de 25 de milioane de dolari

Poliţia cipriotă a reţinut-o pe fosta soţie a miliardarului rus Dmitry Rybolovlev, care deţine 10% din Bank of Cyprus, aceasta fiind acuzată că ar fi furat un inel cu diamante, care valorează 25 de milioane de dolari, informează Cyprus Mail.

Publicaţia citează un putător de cuvânt al poliţiei care a afirmat că Elena Rybolovleva, în vârstă de 48 de ani, a fost arestată după ce o companie internaţională cu sediul pe insulă a depus plângere împotriva acesteia.

Conform poliţiei, aceasta ar fi împrumutat inelul de la societatea respectivă şi l-ar fi dăruit fiicei sale în vârstă de 25 de ani, care locuieşte în Elveţia.

Divorţul dintre Elena şi soţul său, fostul proprietar la companiei Uralkali, una dintre cele mai mari producătoare de îngrăşăminte chimice, a fost intens mediatizat.

Procesul a început în 2008, la Geneva, unde aceasta locuia, iar în 2010, curtea a decis blocarea conturilor lui Dmitry Rybolovlev.

În 2013, Elena a deschis un nou proces împotriva fostului soţ, de această dată în Hawaii, acuzându-l pe Dmitry Rybolovlev că ar fi ascuns milioane de dolari, pe care i-ar fi investit în proprietăţi din SUA, încălcând astfel decizia justiţiei elveţiene. În plângere, aceasta a arătat că fostul soţ este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, revista Forbes plasându-l pe poziţia 119, cu o avere de 9,1 miliarde de dolari.

Cele mai citite

VIDEO Un adolescent de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un adolescent în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața, după ce mașina pe care o conducea a intrat cu viteză într-un parapet de...

Doi pensionari au rămas fără locuință în urma unui incendiu. Focul a fost pus chiar de către fiul lor

Doi pensionari din comuna Deleni, județul Iași, au rămas sub cerul liber, după ce casa le-a fost distrusă de un incendiu în noaptea de...

Ligia Deca: Avem mare nevoie de profesori care să predea știință, tehnologie, inginerie sau matematică

Ministrul Educației a încurajat studenții, la început de an universitar, să urmeze o carieră în sistemul de învățământ Ministrul Educației, Ligia Deca, a fost prezentă...
Ultima oră
Pe aceeași temă