22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialNecesitate şi plăcere

Necesitate şi plăcere

Că era alcătuită din cămeşoaie de noapte pentru bărbaţi, şi tot cămăşi, dar accesorizate cu broderii, pentru femei, că piesele s-au numit de-a lungul timpului corsete, pantalonaşi cu volănaşe sau izmene pentru bărbaţi, cert este că ea reprezenta primul strat de ţesături puse direct pe piele. În funcţie de cât puritanism exista în epocă, lenjeria de corp era interzisă vederii sau era expusă atât cât să stârnească dorinţa necesară cunoaşterii.

Finalul secolului XX a făcut din lenjeria la vedere aproape un „must have”. Strada devenise un spaţiu în care pantalonii erau astfel croiţi încât toată lumea să ştie culoarea şi chiar tipul obiectului purtat pe sub ei. Erai în trend!

În ciuda modei lansate de marile branduri de pret-a-porter, orice stilist adevărat îţi va spune că niciodată, dar niciodată, lenjeria de corp nu trebuie să fie la vedere! Este o chestie de bun-gust şi de stil. Şi apoi, denumirea acestui tip vestimentaţie este lenjerie intimă. Intim înseamnă… intim, adică lucruri pe care nu trebuie să le ştie tot satul! În schimb, poţi fi văzută de cine trebuie. Şi pe deasupra, îi creează oricărei femei o anumită stare de bine şi de încredere în ea. A purta lenjerie intimă este o artă. O artă pe care ţi-o poţi comanda online dacă nu doreşti să o desfaci şi să o priveşti în faţa tuturor clienţilor dintr-un magazin. De exemplu, echipa Magielle Lingerie Boutique – www.magielle.ro – ne propune câteva modele de lenjerie intimă basic, dar şi câteva picanterii care, spune ea, ne vor garanta succesul în orice situaţie.

Astfel, pentru zi sunt ideale piesele alb negru, ce se pot adapta uşor oricărei ţinute, fie că este vorba despre ţinute office, rochii de cocktail sau de petrecere. Anul acesta dantela este în topul prefe­rinţelor designerilor. Pentru a vă bucura de confort şi calitate este foarte important să facem alegerea potrivită. Lucru pe care îl subliniază şi un alt site de lenjerie, Charlott Lingerie – www.charlott.ro. Ambele, consideră că alegerea sutienului este o ştiinţă, deoarece de el depinde modul în care arată ţinuta.

Pentru a putea avea cu adevărat o colecţie de lenjerie intimă cochetă, Magielle ne propune şi piese în culori îndrăzneţe, cu modele deosebite, pentru serile pasionale.
www.e-lenjerie.ro propune atât lenjerie de zi cu zi, cât şi diverse tipuri de lenjerie ce vă pot transforma peste noapte în divă sexy, babydoll sau orice altceva doriţi să fiţi în noaptea cu pricina. Preţurile lenjeriei de pe cele trei site-uri sunt cuprinse între 100 şi 200 lei, în ele intrând două piese.

Cele mai citite

Tensiunea mică: cauze, simptome și tratament

Tensiunea arterială reprezintă forța cu care sângele împinge împotriva pereților arterelor atunci când este pompat de inimă. Dacă valorile sale scad sub 90/60 mmHg,...

Băncile taie dobânzile la credite, dar și la depozite. Creditele ipotecare devin mai accesibile

Clienții băncilor sunt sfătuiți să compare ofertele disponibile pe piață, înainte de a lua o decizie privind creditele sau economiile lor Mai multe bănci din...

Ministrul Câciu: România își bazează deficitul pe investiții, singura cale spre dezvoltare economică

Adrian Câciu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat că România se numără printre puținele țări din UE al căror deficit bugetar este generat...
Ultima oră
Pe aceeași temă