21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialNazare, vizită de adio la autostrăzi

Nazare, vizită de adio la autostrăzi

Încă ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare a fost prezent pe şantierele autostrăzilor Timişoara-Lugoj şi Deva-Orăştie.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Alexandru Nazare, a făcut o vizită fulger chiar de 1 mai atât pe şantierul viitoarei autostrăzi între Timişoara şi Lugoj, dar şi pe tronsonul dintre Deva şi Orăştie. Aflat în ultimele zile ale mandatului său, ministrul i-a găsit pe constructorii din Timiş chiar în focul muncii şi i-a rugat să nu se odihnească în perioada următoare, atunci când va fi investit în funcţie noul guvern. Nazare a vizitat doar primul tronson al autostrăzii, acolo unde au fost turnaţi primi trei kilometri de asfalt.

Optimist pentru tronsonul doi

„Am vrut să-mi închei mandatul aşa cum l-am şi început, pe şantier. Acest tronson este unul avansat şi este foarte bine acest lucru, pentru că putem vorbi de o deschidere a traficului inainte de termen. În acelaşi timp, vă cer să nu faceţi rabat de la calitate. Am şi o veste foarte bună pentru această autostradă, pentru că, la sfârşitul lunii iunie, Comitetul de Monitorizare ne va da o veste bună de la Bruxelles în privinţa aprobării proiectului celui de-al doilea tronson. Astfel, risipim orice fel de zvonuri de pierdere a finanţării pentru Timişoara-Lugoj”, a declarat Nazare, înainte de a pleca către şantierul autostrăzii Deva-Orăştie, acolo unde speră, în continuare, ca traficul să fie pus în funcţiune în luna octombrie a acestui an. 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...
Ultima oră
Pe aceeași temă