4.8 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialNaลฃionala, singura echipฤƒ a lui Contra

Naลฃionala, singura echipฤƒ a lui Contra

Cosmin Contra, Mihai Roman ลŸi Costin Lazฤƒr i-au înlocuit pe Cristian Sฤƒpunaru, Cristi Tฤƒnase ลŸi Mihai Rฤƒduลฃ la echipa naลฃionalฤƒ pentru meciurile cu Albania ลŸi Belarus.

Cosmin Contra a jucat mai puลฃin de jumฤƒtate de orฤƒ în derby-ul dintre Steaua ลŸi FC Ti-mi-ลŸoa-ra, încheiat 1-1, dar când a intrat în teren a schimbat cursul partidei, a înscris golul bฤƒ-nฤƒ-ลฃe-nilor, iar la final a primit vestea cฤƒ trebuie sฤƒ se prezinte la reunirea lotului naลฃional în vederea debutului preliminariilor Campionatului European din 2012. „Guriลฃฤƒ” a fost convocat de Rฤƒzvan Lucescu, în locul lui Cristian Sฤƒpunaru, care s-a accidentat în meciul pe care echipa sa, FC Porto, l-a câลŸtigat duminicฤƒ searฤƒ pe terenul lui Rio Ave (2-0), în etapa a treia a campionatului Portugaliei.

Culmea este cฤƒ înลฃelegerea dintre Cosmin Contra ลŸi FC Ti-miลŸoara a expirat ieri, iar acum jucฤƒtorul este liber de contract ลŸi aลŸteaptฤƒ în acest moment oferte din partea cluburilor interesate de serviciile sale. „Sunt sigur cฤƒ aลŸ putea sฤƒ mai joc cel puลฃin pânฤƒ în iarnฤƒ. Mentalitatea s-a schimbat în aceลŸti ani de crizฤƒ, iar jucฤƒtorii cu o anumitฤƒ vârstฤƒ nu-ลŸi mai gฤƒsesc locul”, a spus timiลŸoreanul.

Staff-ul tehnic ลŸi jucฤƒtorii bฤƒnฤƒลฃeni îl doresc în continuare la echipฤƒ, dar negocierile cu conducerea administrativฤƒ nu decurg tocmai bine, neînลฃelegerile pornind, se pare, de la bani.

Deocamdatฤƒ, fundaลŸul dreapta, în vârstฤƒ de 35 de ani, revine printre tricolori dupฤƒ o pauzฤƒ de un an ลŸi cinci luni. Pe 1 aprilie 2009, la finalul meciului Austria-România (2-1), din preliminariile Cupei Mondiale, Contra anunลฃase cฤƒ se retrage de la echipa naลฃionalฤƒ, promiลฃându-i ulterior lui Lucescu jr cฤƒ va fi disponibil oricând acesta va avea nevoie de el. „M-a sunat Bogdan Stelea (n.r.- antrenor secund al echipei naลฃionale) când eram la masฤƒ cu echipa dupฤƒ meciul cu Steaua. Telefonul lui m-a surprins, dar dupฤƒ tot ce mi-a dat naลฃionala, nu putem sฤƒ refuz mai ales cฤƒ îi promisesem lui Rฤƒzvan cฤƒ poate conta oricând pe mine”, a spus Contra, care a strâns 72 de selecลฃii la echipa naลฃionalฤƒ, participând la turneele finale ale Campionatelor Europene din 2000 ลŸi 2008. 

Rฤƒzvan Lucescu a fost nevoit sฤƒ mai facฤƒ douฤƒ modificฤƒri în lot. În locul steliลŸtilor Cristi Tฤƒnase ลŸi Mihai Rฤƒduลฃ, accidentaลฃi în meciul cu FC TimiลŸoara, selec-ลฃio-nerul i-a convocat pe Mihai Roman ลŸi Costin Lazฤƒr. 

Cele mai citite

Donald Trump รฎl atacฤƒ pe Zelenski: Nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ รฎnceapฤƒ acest rฤƒzboi

PreลŸedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a cฤƒrui ลฃarฤƒ a fost invadatฤƒ de Rusia la 24 februarie 2022, "nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ...

Metamorfoza Parcului Grozฤƒveศ™ti va costa 24 de milioane de lei

Cele trei hectare de teren vor fi transformate รฎntr-o โ€œoazฤƒ de verdeaศ›ฤƒโ€, promit autoritฤƒศ›ilor Terenul va fi refฤƒcut complet, cu spaศ›ii verzi, terenuri de joacฤƒ...

Marcel Ciolacu: Romรขnia va intra anul acesta รฎnย Schengenย ลŸi cu graniลฃele terestre

Premierul a afirmat cฤƒ a rezolvat Schengen, dupฤƒ un eลŸec al fostului prim-ministru Marcel Ciolacu a declarat cฤƒ are โ€žmai multe informaศ›iiโ€ care รฎi permit...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ