12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialNaţionala masculină de volei a ratat calificarea în turul trei al preliminariilor...

Naţionala masculină de volei a ratat calificarea în turul trei al preliminariilor CM

Naţionala de volei masculin a României a ratat calificarea în turul trei al preliminariilor CM din 2014, după ce a fost învinsă, duminică, şi în ultimul meci din cadrul turneului de la Almere, de Olanda, scor 3-0, informează Mediafax.

Scorul pe reprize a fost 25-18, 25-23, 25-16, după 71 minute de joc.

România a încheiat turneul de la Almere, din turul doi al preliminariilor, cu un bilanţ de patru înfrângeri şi o victorie, cu 4 puncte în clasament.

Rezultatele înregistrate de tricolori au fost: 0-3 cu Suedia, 3-1 cu Israel, 1-3 cu Ucraina, 2-3 cu Belarus şi 0-3 cu Olanda.

Primele trei clasate, Olanda (12 puncte, după cinci jocuri), Belarus (10, după patru jocuri) şi Ucraina (9, după patru jocuri) s-au calificat mai departe, în condiţiile în care înaintea ultimelor partide, de duminică, România avea 4 puncte, Israel 3 şi Suedia 3.

În turul trei sunt calificate deja Belgia, Croaţia, Slovenia, Estonia, Grecia, Macedonia şi Cipru, Bulgaria, Serbia, Germania, Franţa, Finlanda, Slovacia, Turcia, Portugalia şi Cehia.

La turneul final sunt calificate direct Rusia şi Italia, finalistele CE din acest an, astfel că ultimele cinci locuri disponibile pentru Europa vor fi ocupate de câştigătoarele grupelor din turul trei.

Meciurile din turul trei se vor juca între 3-5 ianuarie 2014.

Turneul final al CM de volei masculin din 2014 va avea loc în Polonia, între 3-21 septembrie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă