28.1 C
București
duminică, 7 iulie 2024
AcasăSpecialNationala de handbal, premiata de Boc

Nationala de handbal, premiata de Boc

– Echipa feminina a Romaniei a trecut pe la Primaria Cluj, unde a primit felicitari

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei s-a aflat timp de 10 zile la Cluj, acolo unde a disputat mai multe partide amicale in vederea pregatirilor pentru Olimpiada din China. In ultima zi de sedere in capitala Ardealului, tot staff-ul tehnic, in frunte cu antrenorul Gheorghe Tadici, si cele 15 fete care vor face deplasarea la Beijing, au fost in vizita la Primaria Cluj.

 

Acolo, edilul orasului, Emil Boc, a tinut neaparat sa le felicite pe handbaliste pentru calificarea la cea de-a 29-a editie a Jocurilor Olimpice si le-a inmanat o placheta si un trandafir "pentru a avea acel gram de noroc necesar la Olimpiada". De asemenea, Boc vrea cat mai multe goluri in poarta adversarelor. "In numele clujenilor si al romanilor va felicit pentru performantele realizate pana in acest moment. Putina lume stie ca pentru a ajunge in varful iceberg-ului este nevoie sa treci peste mai multe incercari, de care noi nu ne dam seama din fata ecranului. Va urez sa dati multe goluri la Olimpiada in portile adversarilor si sa incasati cat mai putine" le-a transmis Boc handbalistelor.

 

Primarul Clujului nu a trecut cu vederea faptul ca echipa Romaniei a fost in cantonament cateva zile in orasul pe care-l pastoreste si vrea ca luna viitoare sa repete un gest de acum trei ani. "In 2005, cand ati jucat finala Campionatului Mondial de la Sankt Petersburg, eram la Bucuresti si am luat primul avion catre Rusia, pentru a asista la meci. Speram sa ne faceti sa ne urcam in primul avion si catre Beijing", a mai spus Boc. In incheiere, selectionerul Gheorghe Tadici i-a promis edilului ca elevele sale vor face tot posibilul sa vina cu o medalie de la Beijing. "Vrem ca la Trofeul Carpati, din toamna, printre participante sa fie si o medaliata olimpica, iar acea formatie sa fie cea a Romaniei", a replicat Tadici.

Cele mai citite

Rușii anunță distrugerea a două lansatoare Patriot în Odesa

Agențiile de presă de stat din Rusia au raportat că rachetele balistice rusești Iskander au distrus două lansatoare pentru sistemele de rachete sol-aer Patriot...

Alegeri cu repetiție în Costinești

Rezultatul din 9 iunie a fost anulat în comuna Costinești, după 6 renumărări ale voturilor La noul scrutin, se vor utiliza aceleaşi liste electorale ca...
Ultima oră
Pe aceeași temă