21 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialNaționala de handbal masculin U21 a încheiat turneul de pregătire pentru CM....

Naționala de handbal masculin U21 a încheiat turneul de pregătire pentru CM. Ce rezultate a înregistrat

Naționala masculină de handbal tineret a României a încheiat cu o înfrângere turneul de pregătire din Polonia, de dinaintea Campionatului Mondial Under-21 de anul viitor.

Tricolorii, antrenați de Ovidiu Mihăilă, au debutat cu un succes în fața formației KSZO Odlewnia, scor 35-23 (20-11), în care cei mai buni marcatori au fost Nicușor Negru, Andras Szasz și Nicolae Ungureanu, cu câte patru goluri, conform site-ului oficial al FRH.

România a pierdut însă următoarele două meciuri, mai întâi în fața țării gazdă, Polonia, iar apoi în fața Rusiei.

Polonia a câștigat la doar un gol distanță, scor 24-23 (14-12). Cele mai multe goluri din tabăra tricolorilor le-au reușit Ionuț Nistor (7), Ramon Șomlea (5 goluri) și Dan Racoțea (5).

În ultima partidă Rusia s-a impus cu 30-25 (13-13), cei mai buni marcatori ai tricolorilor fiind Rareș Bursuc (6 goluri) și Nicușor Negru (5).

La CM 2015, naționala de tineret a României va avea o misiune foarte dificilă în calificări. Tricolorii au fost repartizați, în cadrul tragerilor la sorți din această toamnă, în cea de-a șasea grupă, alături de Bulgaria, Croația și Slovenia. Meciurile se vor disputa la Pitești, pe 9 ianuarie cu Bulgaria (18,00), pe 10 ianuarie cu Croația (18,00), iar pe 11 ianuarie cu Slovenia (18,00). Doar prima clasată se califică la turneul final din Brazilia (19 iulie — 2 august).

Cele mai citite

Toamna astronomică deschide porțile spre ora de iarnă

România trece la ora oficială ”de iarnă”, în noaptea de sâmbătă, 26 octombrie, când ora 4.00 devine ora 3.00 Soarele se va afla pe ecuatorul...

Peste 13 miliarde de euro fonduri nerambursabile atrase pentru energia României

Sunt semnate sau în implementare proiecte de aproape 10 miliarde de euro După 15 luni de mandat, Sebastian Burduja face bilanțul activității la șefia Ministerului...

Zelenski țintește NATO, UE și puterea armelor

Kievul rămâne secret cu privire la conținutul unui „plan de victorie”, pe care Zelenski vrea să-l discute întâi cu Joe Biden, săptămâna viitoare Pe lângă invitația...
Ultima oră
Pe aceeași temă