18.5 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSpecialNatalie Imbruglia a alergat pe stadionul din Brasov

Natalie Imbruglia a alergat pe stadionul din Brasov

Spre deosebire de Joe Cocker care a venit la Brasov cu trei ore inainte de spectacol, Natalie Imbruglia a sosit cu o zi inainte de concertul din Piata Sfatului, insotita de echipa ei, care i-a carat cele 19 carucioare cu bagaje. Ea a folosit acelasi apartament prezidential din cadrul hotelului Aro, folosit cu o zi inainte de Cocker. A avut insa mai multe doleante decat marele artist. Pentru a-si asigura o sedere asa cum ii convine, Natalie a solicitat ca hotelul la care sta sa aiba sala de fitness, iar camera ei sa fie dotata cu umidificator. Aceasta nu s-a multumit doar cu exercitiile de la sala. Pentru a fi in forma, inainte de micul dejun si de concert, a alergat pe stadionul din Brasov, timp de mai multe zeci de minute.
Imbruglia a devenit cunoscuta mai intai ca actrita de sitcom si film, aparand in productii ca JOHNNY ENGLISH sau NEIGHBOURS. Piesa cu care s-a remarcat a fost „TORN”, de pe primul ei album, intitulat „Left Of the Middle” (1997). A adunat in timp premii la MTV Music Awards, Australian Record Industry Awards, MTV Video-Europe, Billboard Music Awards si trei nominalizari la Premiile Grammy. Ea a fost de acord sa vina la Cerb pentru un recital de 70 de minute numai cu conditia sa i se promoveze noul album, „Counting Down the Days”. Ea nu a acceptat la conferinta de presa, pe care a sustinut-o ieri, la Centrul Cultural Reduta din Brasov, decat 50 de ziaristi si a refuzat sa fie fotografiata in timpul conferintei.

O-Zone a retrait clipele de glorie

Cu putin timp inainte de recitalul O-Zone, Piata Sfatului a devenit neincapatoare, lumea fiind curioasa sa-i revada si sa-i asculte pe cei trei care au cucerit lumea cu muzica lor. Pe langa piesele care i-au facut celebri, „Dragostea din tei” si „De ce plang chitarele”, baietii de la O-Zone au interpretat si doua balade unplugged. Desi frigul de afara era patrunzator, Radu, Arsenie si Dan au reusit sa incinga atmosfera.

Ramona Badescu: „A trebuit sa ajung vedeta in Italia ca sa pot prezenta Cerbul de Aur”

Ca si in prima seara a festivalului, spre deliciul publicului, Ramona Badescu a continuat sa-si etaleze toaletele aduse tocmai din Italia. Ea nu a scapat ocazia sa-si arate nemultumirea ca atunci cand locuia in Romania nu prea era bagata in seama. „A trebuit sa devin mai intai vedeta in Italia ca sa pot prezenta Cerbul de Aur. Dar nu mai conteaza. Sunt fericita ca am fost aleasa”, ne-a declarat Ramona, care vorbeste zilnic, timp de o ora, cu iubitul ei din Italia la telefon.

Mihai Ogasanu, mai important decat Joe Cocker

Compozitorul Mihai Ogasanu a tinut blocat un autocar plin cu 40 de persoane (concurenti si ziaristi), care au fost nevoite sa-l astepte o jumatate de ora. Desi nu era invitat, acesta a tinut mortis sa mearga in excursia organizata pentru presa si concurenti, la castelul Bran si cetatea Rasnov. A preferat insa intai sa-si rezolve problemele personale, fiind asigurat de una dintre organizatoare ca autocarul nu va pleca fara el. In momentul in care a izbucnit un mare scandal in autocar „marele” compozitor a binevoit sa-si faca aparitia, fara sa dea vreo explicatie sau sa-si ceara scuze celor care l-au asteptat.

Cele mai citite

Atac rusesc asupra unei nave sub pavilion Palau în portul Odesa

O rachetă a ruşilor a lovit luni o navă sub pavilion Palau în portul Odesa, ucigând un cetăţean ucrainean şi rănind cinci cetăţeni străini,...

„Totul indică faptul că nu se simte bine!” Verdictul unui neurochirurg în cazul Michael Schumacher!

Un neurochirurg renumit demontează speculațiile privind prezența lui Michael Schumacher la nunta fiicei sale. Recent, mai multe publicații internaționale au relatat că fostul campion de...

FCSB suferă o nouă pierdere importantă! Florin Tănase, diagnosticat cu ruptură musculară

După o accidentare suferită în meciul cu PAOK, Florin Tănase a fost diagnosticat cu ruptură musculară, fiind a doua absență majoră din lotul FCSB...
Ultima oră
Pe aceeași temă