20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecial"Munti" va fi prezentat oficial azi la Pitesti

„Munti” va fi prezentat oficial azi la Pitesti

FC Arges si Giuseppe Giannini s-au despartit, patronul Cornel Penescu discutand cu italianul conditiile rezilierii contractului. Dupa 10 etape, FC Arges ocupa ultima pozitie in clasament, cu o victorie (in prima etapa, cu Jiul) si noua infrangeri consecutive. Ieri, Cornel Penescu i-a gasit inlocuitor lui Gianinni.
– Domnule Penescu, Dorinel Munteanu si-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Va semna cu FC Arges?
– Astazi (n.r. – ieri) semneaza. Nu pot sa va dau date despre valoarea contractului pentru ca, dupa cum bine se stie, toate datele unei astfel de intelegeri sunt confidentiale.
– Cand va conduce Dorinel Munteanu primul antrenament la Pitesti?
– Cel mai probabil luni, pentru ca mai are de rezolvat cateva probleme la Cluj. Maine (n.r. – azi), la ora 11.00 va fi prezentat oficial. Munteanu va veni impreuna cu secunzii Gheorghe Mihali si Catalin Ciorman.
– Obiectivul este scaparea de la retrogradare?
– Nu se poate impune un asemenea obiectiv dupa doar zece etape. El vine la Pitesti pentru a antrena pe FC Arges. Oricum, va avea la dispozitie o suma considerabila pentru transferuri, aproximativ 3.000.000 de euro, si ii voi asigura toate conditiile pentru a face performanta.
– Ati vorbit cu Dorinel despre posibilii jucatori care ar putea veni la Pitesti?
– Vom discuta din iarna aceasta problema. Nu depinde doar de mine si de Dorinel Munteanu. Va conta foarte mult si parerea jucatorilor.
Tot ieri, Cornel Penescu a anuntat ca fostul arbitru international Cornel Sorescu ar putea deveni manager general la FC Arges. Sorescu si Penescu urmeaza sa se intalneasca in zilele urmatoare pentru a stabili detaliile intelegerii.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...

Indicele ROBOR la 3 și 6 luni stagnează, în timp ce BNR avertizează asupra riscurilor fiscale

Indicele ROBOR la 3 luni, utilizat pentru calcularea dobânzilor la majoritatea creditelor în lei, a rămas neschimbat la 5,55%, anunță Banca Națională a României...

Cum să-ți îngrijești corect ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt mai mult decât un moft, un accesoriu pe care îl adaugi ținutei vestimentare. Din contră, putem să-i considerăm o necesitate...
Ultima oră
Pe aceeași temă