Lider de piaţă în devenire, firma ISIMAT asamblează maşini de imprimat pentru decorarea unor recipiente din sticlă, plastic şi metal. Metodele cele mai utilizate sunt serigrafia şi flexografia.
Serigrafia este un procedeu de printare, prin care cerneala este imprimată cu ajutorul unei pânze subţiri pe suprafaţa materialului dorit. În acele locuri ale pânzei, în care, conform modelului, nu trebuie imprimată culoarea, este folosit un şablon special, care nu permite trecerea culorii prin pânză. Serigrafia este adesea folosită pentru decorarea cu o singură culoare a suprafeţelor mari de material şi pentru imprimarea textelor sau a emblemelor pe materialele respective, însă maşina de imprimat serigrafică poate lucra cu 6-7 culori, acestea fiind folosite pe rând.
În funcţie de numărul de culori dorit, se foloseşte de mai multe ori acelaşi procedeu: se montează tubul de imprimat pe cilindrul maşinii, după care se imprimă culoarea pe tub. Uscarea vopselei se face cu raze ultraviolete de către un aparat special. Acţiunea se repetă pentru fiecare culoare. Rezultă o imagine cu culori puternice.
Deşi claritatea obţinută prin intermediul imprimării serigrafice a emblemelor şi textelor este bună, nu este posibilă imprimarea unei imagini fotorealistice. De aceea a trebuit să fie dezvoltat un nou procedeu, numit flexografie. Spre deosebire de serigrafie, flexografia permite imprimarea mai exactă şi fidelă a imaginilor. Flexografia foloseşte combinaţii între cele 3 culori de bază (roşu, albastru, verde), plus negru şi magenta, care oferă imaginii un aspect mai apropiat de realitate: culorile sunt transpuse pe o rolă anilox, care are funcţia de a stabili grosimea stratului de vopsea. Aceasta este determinată de capacitatea de absorbţie a modelului aplicat pe suprafaţa ei. Astfel se ajunge la o paletă largă de nuanţe, care permite şi reproducerea fotografiilor.