18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialMinori implicati in 50 de jafuri si furturi

Minori implicati in 50 de jafuri si furturi

Patru minori si un adolescent de 18 ani, toti din judetul Timis, au reusit o „performanta” greu de egalat chiar si de catre infractorii cu experienta, avand la activ nu mai putin de 50 de furturi si jafuri. Lucratorii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Timisoara au fost sesizati, in noaptea de 1 spre 2 august, de catre un student, care a reclamat ca a fost atacat si jefuit de o gasca de adoles-centi.
Infractorii au fost prinsi la scurt timp, oamenii legii descoperind cu stupoare ca patru dintre faptuitori sunt minori, unul dintre ei avand an-tecedente penale, iar cel de-al cincilea abia a implinit 18 ani. Politistii au descoperit ca acestia erau, de asemenea, autorii altor 6 infractiuni de talharie in zona Complexului Studentesc si a peste 40 de furturi din autoturisme.
Cei cinci au fost retinuti pe baza de ordonanta, urmand sa fie prezentati Tribunalului cu propunere de arestare preventiva pentru talharie si furt calificat.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă