33.1 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăSpecialMinistrul Transporturilor: Autostrada Pitești - Sibiu ar putea fi gata cu un...

Ministrul Transporturilor: Autostrada Pitești – Sibiu ar putea fi gata cu un an mai devreme

Autostrada Pitești – Sibiu ar putea fi finalizată în anul 2021, cu un an mai devreme față de termenul prevăzut în Master Plan, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, potrivit Mediafax.

Într-o conferință de presă, Sorin Buşe a spus că studiile de fezbilitate pentru Autostrada Pitești – Sibiu vor fi terminate până în 15 noiembrie, inclusiv lotul 4 care era în întârziere.

„Vrem să licităm lotul 1, 4 şi 5 pentru proiect tehnic şi acord de construcţie până la 30 noiembrie”, a declarat ministrul Transporturilor.

Sorin Bușe a mai declarat că deşi Master Planul prevedea ca autostrada să fie finalizată în anul 2022, angajamentul CNADNR este să o termine în 2021, cu un an mai devreme.

Autostrada Piteşti – Sibiu este una dintre cele mai aşteptate autostrăzi din România, inclusiv de către cea mai mare companie din România, Dacia, care este şi cel mai mare exportator la nivel naţional.

 

Cele mai citite

Eurostat: România, a cincea lună la rând ţara cu cea mai ridicată inflaţie din UE

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a urcat în mai la 2,7%, de la 2,6% în aprilie, în timp ce România este, pentru...

Fake-news rusesc despre suporterii români la meciul România – Ucraina. Rușii susțin că românii scandau numele lui Putin

Rusia a lansat pe internet un clip video falsificat, în care apar suporteri români de la meciul România - Ucraina. Conform clipului lansat de Rusia,...

Brilianții Ucrainei l-au dat afară din vestiar pe antrenorul Serghei Rebrov

Selecționerul Serghei Rebrov (50 de ani) a fost dat afară de jucătorii care pretind să fie lideri la nivelul lotului, iar apoi a avut...
Ultima oră
Pe aceeași temă