26.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialMihai Gâdea, acuzat de INTOXICAREA opiniei publice, de către Primăria Sectorului 2

Mihai Gâdea, acuzat de INTOXICAREA opiniei publice, de către Primăria Sectorului 2

Neculai Onţanu a susţinut că Mihai Gâdea a intoxicat opinia publică şi a manipulat „grosolan” informaţiile pe care le-a prezentat în emisiunea „Sinteza Zilei” din 8 septembrie 2013, într-o scrisoare deschisă adresată realizatorului.

Astfel, primarul Sectorului 2 a precizat că Mihai Gâdea a făcut o serie de afirmaţii pe care nu le poate demonstra, cu scopul de a denigra activitatea Primăriei Sectorului 2, de a compromite imaginea primarului şi de a deturna responsabilitatea legală a Primăriei Municipiului Bucureşti.

Neculai Onţanu a menţionat că nici Primăria pe care o conduce şi nici unităţile din subordine nu au încheiat contracte cu organizaţiile nonguvernamentale pentru gestionarea situaţiei câinilor fără stăpân, dar şi că toate atribuţiile de gestionare a acestei probleme revin Primăriei Municipiului Bucureşti.

„Aţi minţit grosolan populaţia, prin transmiterea de informaţii false referitoare la faptul că primarul sectorului 2 ar fi încheiat contracte cu organizaţii neguvernamentale pentru activităţi legate de câinii fără stăpân şi că le-ar fi finanţat, de-a lungul anilor, cu «peste 32 de milioane de lei noi»”, este notat în scrisoarea deschisă.

De asemenea, primarul a solicitat ca până miercuri, realizatorul să facă rectificări în cadrul emisiunii, din care să reiasă că mesajul afişat pe crawl, „Jaful lui Onţanu – 32.686.252 RON” este o eroare, că Primăria Sectorului 2 nu a încheiat nici un contract cu ONG-urile care se ocupă de activitatea câinilor fără stăpân şi nu a achitat suma de patru milioane de lei pe care Mihai Gâdea a atribuit-o administraţiei locale de la sectorul 2.

Puteţi consulta scrisoarea deschisă către Mihai Gâdea în documentul ataşat!

Cele mai citite

Primarul democrat din New York, Eric Adams, a fost acuzat de corupție

Primarul din New York, Eric Adams, implicat într-o serie de scandaluri, a fost acuzat joi de fraudă electronică, solicitarea de donații ilegale din partea...

Alertă RO-Alert emisă în nordul județului Tulcea din cauza unor drone detectate la granița cu Ucraina

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis în noaptea de joi spre vineri un mesaj de avertizare RO-Alert pentru locuitorii din zona...

Deficit bugetar în creștere: 81 miliarde lei în primele opt luni din 2024

Ministerul Finanțelor a publicat vineri datele privind execuția bugetului general consolidat pentru primele opt luni ale anului 2024, evidențiind un deficit bugetar de 81...
Ultima oră
Pe aceeași temă