-3 C
București
duminică, 19 ianuarie 2025
AcasăSpecialREȚETĂ: Omletă cu ciuperci și sparanghel

REȚETĂ: Omletă cu ciuperci și sparanghel

Dacă îți dorești un mic dejun sățios și ușor de pregătit, publicația Canadian Living propune o rețetă simplă de omletă cu ciuperci și sparanghel:

Ingrediente

Pentru umplutură:

  • ulei de măsline
  • o ceapă medie tăiată felii
  • 200 g sparanghel curățat și fiert
  • 100 g ciuperci tăiate felii subțiri
  • o roșie tăiată cubulețe
  • sare și piper

Pentru omletă:

  • patru ouă 
  • patru linguri de unt
  • parmezan ras
  • pătrunjel tocat mărunt

Mod de preparare

Într-o tigaie pune la călit ceapa în ulei. Adaugă sparanghelul, roșiile și ciupercile și mai lasă-le pe foc două-trei minute.

Într-o altă tigaie, pune unt și ouăle bătute spumă. Când omleta s-a rumenit, se scoate pe o farfurie și se presară repede parmezan. Pune amestecul de legume peste parmezan și împăturește omleta. 

Presară pătrunjel și sare după gust.

Cele mai citite

CSM București a trecut în stil de mare echipă de Krim Mercator Ljubljana cu 36-23

CSM București a învins echipa slovenă Krim Mercator Ljubljana cu scorul de 36-23 (17-8), sâmbătă, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'', în Grupa A a...

Chiriile exorbitante plătite de statul român

Ministerul Fondurilor Europene achită 2,4 milioane de euro anual, pentru sediul său din nordul Capitalei Fostul ministru al Fondurilor Europene, Adrian Câciu, a afirmat că...

PNRR, investiții de 900 de milioane de euro

Proiectele vizează, în primul rând, gospodăriile vulnerabile energetic, dar și populația generală care va beneficia de sprijin pentru instalarea echipamentelor eficiente energetic Listele publicate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă