25.7 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialMiami Heat, la un pas de marea finală NBA, după ce o...

Miami Heat, la un pas de marea finală NBA, după ce o a învins-o iar pe Indian Pacers

Echipa de baschet Miami Heat, calificată în Final Four al NBA, a învins-o din nou pe Indiana Pacers, conducând cu 3-1, în play-off. Cei de la Heat mai au nevoie de o singură victorie pentru a trece de Pacers și a ajunge în marea finală a baschetului din SUA.

Heat a câștigat ultimul meci din play-off-ul pe care îl dispută împotriva lui Pacers, cu scorul de 102-90. Cei mai buni marcatori ai echipei din Miami au fost LeBron James – 32 de puncte şi Chris Bosh – 25 de puncte, în timp ce dintre adversari s-au remarcat Paul George – 23 de puncte şi David West – 20 de puncte. Disputat după sistemul cel mai buna din 7 meciuri, play-off-ul se va încheia mai devreme dacă Miami va câștiga următoarea partidă și va face 4-1 la general.

Meciul cu numărul 5 dintre Miami Heat și Indiana Pacers va avea loc joi dimineață, ora 3.30 (ora României, fus orar +7).

În celălalt play-off, care va da cea de a două finalistă a NBA, San Antonio Spurs o conduce la scorul general, pe Oklahoma City Thunder, cu 2-1. Următoarea partidă dintre cele două are loc miercuri dimineață, la ora 4.00 (ora României).

Miami Heat și Indiana Pacers vor da în finala NBA reprezentativa Conferinței de Vest, în timp ce câștigătoarea dintre San Antonio Spurs și Oklahoma City Thunder va fi reprezentanta Conferinței de Est.

Cele mai citite

Adolescentă la volan urmărită de poliție pe străzile din București. A avariat cinci mașini

O tânără de 17 ani a fost urmărită în trafic de polițiști pe străzile din București. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 3 dimineața,...

VIDEO Iarnă severă în Africa de Sud. Numeroase drumuri au fost blocate, iar oamenii au rămas captivi în mașini

Vremea a creat haos în Africa de Sud, unde locuitorii din Johannesburg s-au trezit în mijlocul unei ierni neobișnuit de severe. A nins atât...

Becali intră în AUR și candidează la Camera Deputaților

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că îl va susține pe George Simion la alegerile prezidențiale „M-am alăturat AUR și îl voi susține pe George...
Ultima oră
Pe aceeași temă