22.8 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSpecialMedicul lui Silviu Lung: "A părăsit spitalul cu acordul meu"

Medicul lui Silviu Lung: „A părăsit spitalul cu acordul meu”

Fostul portar Silviu Lung implicat într-un accident rutier în judeţul Dolj, soldat cu moartea unui bărbat şi rănirea sa şi a altor doi tineri, a părăsit, joi după-amiază, Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, fără a avea avizul medicilor, care anunţaseră că îl vor externa vineri, conform Mediafax.

Şeful Secţiei de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean (SJU) Craiova, Alexandru Cameniţă, spune că fostul portar Silviu Lung, care a plecat din spital, joi după-amiază, deşi ar fi urmat să fie externat vineri, a avut permisiunea sa pentru a părăsi unitatea medicală şi „totul este absolut legal”.

„A ales din proprie iniţiativă să plece, nu-l puteam opri (…) Exista o foaie de externare cu data de mâine (vineri -n.r.), m-a rugat să îi fac biletul de externare de azi. Este o chestiune absolut legală”, a spus şeful Secţiei de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean din Craiova, Alexandru Cameniţă, cel care l-a tratat pe Lung.

Medicul a mai spus că starea sa de sănătate a fostului portar este una foarte bună, acesta neavând „nicio suferinţă cerebrală” în urma accidentului rutier în care a fost implicat.

„Nu a avut nicio suferinţă cerebrală, nici pierderi de cunoştinţă, nu a necesitat tomografie şi nicio analiză, a fost doar supravegheat 24 de ore. Ieri, după accident, l-am întrebat dacă vrea să plece acasă şi a zis că mai vrea să stea că este agasat de presă, să mai stăm de vorbă, să vadă ce este de făcut şi să se liniştească. Mi-a spus că îi pare extrem de rău şi avea lacrimi în ochi. Mi-a spus că nu îşi poate ierta că a luat viaţa unui om”, a adăugat Alexandru Cameniţă, spunând că Lung nu îşi amintea cum s-a produs accidentul, probabil din cauza şocului.

Cele mai citite

Debut pe plus la BVB, cea mai mare creștere din septembrie anul trecut

Titlurile BRD, Transelectrica și Antibiotice Iași, în topul tranzacțiilor Toţi indicii locali au început săptămâna pe plus. Indicii care includ fostele SIF-uri şi Fondul Proprietatea,...

România, pe primul loc în Europa între statele cu cea mai redusă dependență de gaze

Ministerul Energiei anunță că, din 2027, vom fi tot numărul unu în Europa, dar ca producător de gaze naturale Criza energetică, volatilitatea prețurilor, războiul din...

Jaqueline Cristian, victorie muncită la Wuhan! Urmează un duel dificil în turul doi

Românca a învins-o pe Camila Osorio în primul tur al turneului de la Wuhan. Jaqueline Cristian (26 de ani, locul 75 WTA) a reușit o...
Ultima oră
Pe aceeași temă