20.3 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăSpecialMeci fara sperante pentru "U" Cluj

Meci fara sperante pentru “U” Cluj

– Universitatea Cluj joaca astazi cu Steaua Bucuresti, in care nimeni nu le-ar putea reprosa o infrangere in acest final de sezon

Pentru Universitatea Cluj, meciul cu Steaua din aceasta seara este, probabil, singura partida ramasa din acest campionat in care o infrangere nu este suparatoare. Formatia antrenata de Alpar Meszaros pare ca merge in Ghencea doar pentru ca asa prevede programul. Cu un lot decimat de accidentari si cu posibilitatea ca vedeta Dorin Goga sa lipseasca din meciul crucial cu Gloria Buzau din etapa viitoare, daca incaseaza un cartonas galben, "U" nu isi face prea multe sperante pentru jocul cu Steaua. "Pentru noi este important sa castigam toate partidele de pe teren propriu si sa incercam sa scoatem puncte de la Iasi si Piatra-Neamt. Jocul cu Steaua este cel mai putin important din acest final de sezon, insa, de ce nu, putem spera si la o surpriza", a declarat antrenorul "sepcilor rosii", Alpar Meszaros. Clujenii nu se vor putea baza pe Marius Suller, Bogdan Ungurusan si Zeno Bundea.

 

Desi fostul jucator al Rapidului ar putea, totusi, evolua cateva minute, "Mesi" prefera sa-l menajeze pentru intalnirea cu Buzaul de la sfarsitul acestei saptamani. La fel ar putea pati si Cristian Silvasan, care a resimtit unele dureri dupa partida cu Universitatea Craiova, de miercuri. In schimb, fostul golgheter al campionatului, pe cand evolua la Steaua, Claudiu Raducanu, ar putea calca, din nou, pe stadionul pe care a cucerit un titlu de campion, de aceasta data din postura de adversar. Acesta ar putea face pereche, in atac, cu Dorin Goga, autorul golului victorios din tur, care a insemnat, totodata si primul succes pentru "U" din actualul campionat. "Vom avea o partida grea, o sa incercam sa ne descurcam cum putem. Este bine ca plecam cu sansa a doua, deoarece am putea realiza surpriza", a spus golgheterul clujenilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă