16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialMeci din finala Challenge Cup la handbal masculin, anulat din cauza inundațiilor...

Meci din finala Challenge Cup la handbal masculin, anulat din cauza inundațiilor din Serbia

Manşa tur din finala Challenge Cup la handbal masculin, dintre Metaloplastika Sabac şi IK Savehof (Suedia), care urma să se dispute în cursul serii, a fost anulată din cauza inundaţiilor puternice din Serbia, a anunțat Federaţia Europeană de Handbal, potrivit Mediafax

Partida urma să se dispute sâmbătă, de la ora 20.00. EHF nu a oferit alte informaţii privind organizarea partidei, menţionând în comunicatul de la sâmbătă de la prânz că anularea a fost dispusă în urma situaţiei create de inundaţiile puternice din zona Sabac.

De asemenea, forul european a precizat că data de disputare a meciului va fi anunţată în cel mai scurt timp. Partida retur a fost programată în 24 sau 25 mai fiind posibilă o amânare a acesteia în funcţie de data la care se va stabili manşa tur.

Serbia, dar şi Bosnia şi Herţegovina, se confruntă cu inundaţii puternice în urma precipitaţiilor abundente din ultimele zile.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă