23.9 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialMaşina unui bodyguard aflat în arest după ce a bătut un tânăr,...

Maşina unui bodyguard aflat în arest după ce a bătut un tânăr, incendiată într-o parcare din Piteşti

Un autoturism de lux a ars, miercuri, într-o parcare din Piteşti, proprietarul maşinii fiind un bodyguard aflat în arest după ce în urmă cu o lună a bătut un bărbat în faţa unei discoteci, iar poliţiştii, care nu exclud varianta unei răzbunări, au început cercetări pentru distrugere prin incendiere, scrie Mediafax.

Incendiul a avut loc într-o parcare de pe strada Tineretului din cartierul Craiovei, fiind anunţat la 112 de către locatari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, focul a fost pus intenţionat, iar flăcările s-au extins şi la un alt autoturism aflat în apropiere.

“Un echipaj de pompieri a intervenit în municipiul Piteşti, pe strada Tineretului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism de lux care a ars în proporţie de 95 la sută. De asemenea, focul s-a extins şi la o altă maşină. Cauza este folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Sorina Slavoiu.

Proprietarul maşinii incendiate este Iulian Popa, arestat preventiv, alături de fratele său, după ce au bătut un client al barului unde erau angajaţi ca agenţi de pază.

După incendierea maşinii sale, Iulian Popa a depus, prin avocat, o plângere la Poliţie, iar oamenii legii au deschis o anchetă, acuzaţia fiind de distrugere prin incendiere.

Un tânăr din Câmpulung Muscel a avut nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale după ce a fost bătut crunt de Iulian Popa şi de fratele acestuia, Gheorghe Popa, agenţi de pază la un club din Piteşti, în urma acestui incident cei doi agresori fiind arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 4/5 octombrie, sub privirile mai multor persoane care însă nu au reacţionat. După ce a fost bătută, victima a fost târâtă pe o distanţă de câteva zeci de metri, pe o stradă din spatele clubului, unde agresiunea a continuat. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în afara localului, constituind probă a faptelor comise de cei doi agenţi de pază.

Cei doi agenţi de pază au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile pentru purtare abuzivă, vătămare corporală gravă, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Anchetatorii au stabilit că cei doi şi-au lovit victima cu pumnii şi picioarele în cap şi în piept, unele lovituri fiind de o violenţă extremă. Victima a suferit multiple leziuni şi fracturi, necesitând 50 de zile de îngrijiri medicale.

Procurorii au stabilit că Iulian şi Gheorghe Popa au mai fost implicaţi în două astfel de incidente, în octombrie 2010, când au agresat un băiat şi o fată cărora le-au provocat leziuni grave, tânărul având nevoie de 80 de zile de îngrijiri medicale.

Cele mai citite

Congres USR: Partidul își alege astăzi un nou Birou Național și candidatul la alegerile prezidențiale

USR îşi alege astăzi noua conducere a partidului, dar şi candidatul la prezidenţiale. Delegații USR se reunesc, la București, pentru Congersul partidului unde își vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă