17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialMasina captiva in asfaltul strazii

Masina captiva in asfaltul strazii

Superficialitatea lucrarilor de zeci de milioane de euro la strazile din municipiul Timisoara, oras transformat intr-un imens santier de administratia Gheorghe Ciuhandu, a inceput sa-si arate efectele. Ieri, un clujean aflat in vizita prin capitala Banatului s-a trezit blocat in trafic intr-o zona ultracentrala, dupa ce autoturismul sau a fost imobilizat violent prin surparea unei portiuni din strada Mugurilor. Nefericita intamplare a fost dramatizata rapid de catre seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Banat” al judetului Timis (ISUBT), col. Mihai Benga, care, prin cateva interventii telefonice la televiziune, a creat panica printre timisoreni.
„Doua masini au fost prinse in asfalt pe o strada din Timisoara, care s-a surpat pe o portiune de sapte metri. La fata locului se afla o echipa de descarcerare, care trebuie sa scoata din groapa de circa 40 de centimetri una dintre cele doua masini, care a ramas blocata. Prima dintre masini a fost scoasa afara cu ajutorul cetatenilor, dar pentru a doua au intervenit echipele de descarcerare. Asteptam echipajele de politie pentru a constata pagubele”, a relatat Benga.
La fata locului, un echipaj de descarcerare al ISUBT a reusit, fara prea mare efort, sa scoata masina clujeanului din gropile aparute in pavaj.

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă