21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialMarius Stan, nemultumit ca CCA nu a delegat arbitri straini la Otelul-FC...

Marius Stan, nemultumit ca CCA nu a delegat arbitri straini la Otelul-FC Vaslui

Directorul general al Otelului Galati, Marius Stan, s-a declarat nemultumit de faptul ca, desi conducerea federatiei si a comisiei centrale i-au dat dreptate in privinta argumentelor sale, ca toate cluburile sunt egale in adunarea generala si ar trebui sa aiba parte de un tratament egal, membrii Comisiei Centrale de Arbitri nici nu au luat in considerare cererea clubului Otelul de a avea arbitri straini la jocul cu FC Vaslui.
„Ma deranjeaza ca nu avem arbitri straini la acest joc, ma deranjeaza tratamentul inegal aplicat competitorilor. Mi s-a raspuns ca se va mai incalca doar o data principiul ca arbitrii romani sa fie inlocuiti cu straini, la meciul Steaua-Rapid. Consider ca s-a aplicat un tratament inegal competitoarelor, mai ales ca meciul nostru este la fel de important ca al celor doua echipe bucurestene, pentru ca la noi este vorba de viata, iar la ei de glorie”, a declarat Marius Stan. El a precizat ca nu are absolut nimic cu arbitrul care va arbitra duminica meciul Otelul-FC Vaslui: „Nu am nimic impotriva arbitrului care va veni, Diaconu. Nu am absolut nimic cu el. Dar e vorba de un principiu”. Directorul Otelului a mai precizat ca a cerut brigada de arbitri straini la partida cu vasluienii pentru ca la toate partidele pe care FC Vaslui le-a sustinut in retur si in special la partidele Vasluiului cu Gloria Bistrita si Poli Timisoara, in presa s-au facut numeroase speculatii. El s-a declarat neincrezator si fata de modul in care se fac delegarile pe calculator: „Ni se pune tot timpul in fata chestiunea cu calculatorul. Aia e pentru fraieri! Daca pe teren propriu au parte de arbitri cvasidebutanti, necunoscuti, in deplasare parca ar fi Real Madrid in lupta pentru Liga Campionilor, sunt delegati numai arbitri FIFA. S-a ajuns ca inaintea fiecarei etape arbitrii sa fie intrebati la telefon daca sunt capabili sa duca la capat un joc al adversarilor nostri. In halul asta s-a ajuns. Este „Scornicesti 2″. Parca au inviat alte vremuri si toata lumea se sfieste sa-i atraga atentia marelui finantator”.

Otelul va dona sinistratilor incasarile de la meciul cu Vasluiul

Directorul general al Otelului, Marius Stan, a anuntat ca toate incasarile de la meciul pe care otelarii il vor sustine duminica, pe teren propriu, in compania FC Vaslui vor fi donate pentru ajutarea sinistratilor din localitatile inundate de apele Dunarii. Marius Stan a apelat si la cei care au invitatii pentru acest meci sa cumpere bilet, pentru ca gestul echipei favorite sa isi atinga scopul de a-i ajuta pe cei napastuiti: „Fac apel si la cei care au primit invitatii, sa dubleze aceste invitatii de cumpararea unui bilet”. Pretul unui bilet la meciul Otelul-FC Vaslui este de 7 lei.

Otelul vrea victoria in meciul cu FC Vaslui

Antrenorul Petre Grigoras si directorul general al Otelului, Marius Stan, vor obtinerea victoriei in meciul pe care otelarii il vor sustine duminica, pe teren propriu, in compania FC Vaslui. „Este adevarat ca am adunat multe puncte afara, dar trebuie sa facem tot posibilul sa castigam meciul acesta, ca sa ne usuram sarcina pentru meciurile urmatoare. Au facut si ei investitii, au castigat destule meciuri, au plecat de la 6 puncte, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne fie frica de ei”, a declarat Petre Grigoras. Intrebat daca este un meci al orgoliilor, date fiind disensiunile dintre el si Adrian Porumboiu, Marius Stan a confirmat: „Sigur ca da! Este de acum arhicunoscuta divergenta de opinii pe care o am cu finantatorul lor. Este un joc de la care ne dorim obtinerea tuturor celor trei puncte”.

Cele mai citite

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...
Ultima oră
Pe aceeași temă